2017.04.26 09:35 (prieš 9 m.)
Layla parašė:
Dar neteko mastau pasidaryti irgi. Ar yra skirtumas kuria CD daryt?
Skirtumo nera, galima bet kuria ciklo diena daryti vit D tyrima. Bet kad tyrimas butu maksimaliai tikslus, reikia iki tyrimo 3 dienas nevartoti vit D papildu, o pries tyrima buti minimum 2 valandas nevalgius (kitur raso 4 val nevalgius).
Kessy parašė:
gavau rezultata, kad mano vit.d. 54. vaistinej sake gerti po viena tablete 1000 per diena. Kazin ar uzteks tiek?
As tikrai naudociau po daugiau - po 2000 TV drasiai per diena. 1000 TV manau uztektu tik palaikyti normalu lygi, bet ji pakelti reiketu vartoti daugiau.
Aadela parašė:
labas rytas! zodziu esu pasimetusi, pries pora sav dariausi prolaktina medicinapraktica buvo 1034 belekaip virsijantis normas. pries einant i medicina praktica 3d m…
Nu nieko sau kas per stebuklas!
Sitas prolaktinas atitinka 95,7447 mIU/L (zr. prolaktino konvertavima unitslab.com/node/129 ) Sumazejimas tiesiog drastiskas. Kadangi sitokie skirtingi rezultatai, as savarankiskai pasidaryciau dar karta prolaktino tyrima trecioje laboratorijoje (svarbu, kad ji butu kita, negu pries tai daryti tyrimai) ir paziureciau arciau kurio rezultato jis butu - to didziojo, ar to mazojo.
Mamukynas parašė:
Dabar ypač daug porų kurios sunkiai pastoja.. vien mano rate aš žinau bent dvi visai be vaikų kurie jau beveik 40ties ir vis nepraranda vilties ir dar bent dvi iki …
Su tais klausinejimais tai tikrai, visada bus ko paklausti - pradedant nuo jaunystes: ar jau turi vaikina? jei taip, tai kada zenisites? jei apsizenije, tai kada pirmas vaikas? jei pirmas yra - tai kada antras? jei du vienodos lyties vaikai yra - tai kada kitos lyties vaikas? zodziu pasaka be galo
Zmones daznai klausineja tik tam, kad palaikyti pokalbi ir parodyti susidomejima kitu zmogumi, speju, dazniausiai jiems net i galva nesauna, kad tokiais klausimais zeidzia