runata parašė:
Labas rytas, na šiandien sugadinau dar vieną, tik vakar livsane juostele, šiandien kasetę, lyg ir matosi kažkas, bet neryškėja, mm numatoma rytoj.
Gražus rožinis vaiduokliukas 🤞🤞🤞
runata parašė:
Labas rytas, na šiandien sugadinau dar vieną, tik vakar livsane juostele, šiandien kasetę, lyg ir matosi kažkas, bet neryškėja, mm numatoma rytoj.
Gražus rožinis vaiduokliukas 🤞🤞🤞
Meile0011 parašė:
alie
Mano šie iš Ali , pradeda po biski rysketi , bandysiu pagauti pika
Cia ne femometer. Mes apie femometer kalbam
Viva Kuba parašė:
Labas rytas merginos, reikalinga jūsų nuomonė. Ar jums matosi kažkas ar aš išsigalvoju? 🙈
Matosi. Kartoti. Ryskekite 🎈
Daphne parašė:
Kuriuos sakėtės? Femometer, naujose pakuotėse brokuoti. Pasitikrinkit ir jei ką disputą kelkit.
Viva Kuba parašė:
Labas rytas merginos, reikalinga jūsų nuomonė. Ar jums matosi kažkas ar aš išsigalvoju? 🙈
Matau vaiduokliuką! Linkiu ryškėti!
Viva Kuba parašė:
O čia ne exacto tie melagiai testai?
Justina_Marija parašė:
Sveikos, matau, kad šiandien šoktelėjo LH. Šiaip nuo vakar po 2 kartus dienoje dariau, bet gal verta šiandien 3 daryti. Papildomai per pietus ir vakare? 🤔 KB išskyr…
Siūlyčiau pasidaryt 3k. O kitus ciklus mazdaug zinosi jau kokiu metu uzkyla ir gal uzteks vieno ar dvieju. O ka seiles rodo?
Meile0011 parašė:
alie
Mano šie iš Ali , pradeda po biski rysketi , bandysiu pagauti pika
Apue kitus kalbam, bet man šitais nesisekė pagauti ovuliaciją. Bet gal jums viskas bus gerai.
_BurBė_ parašė:
Siūlyčiau pasidaryt 3k. O kitus ciklus mazdaug zinosi jau kokiu metu uzkyla ir gal uzteks vieno ar dvieju. O ka seiles rodo?
Pamiršau su seilėm pasidaryt ryte, dabar jau ir valgius, ir gėrus, nebent po pietų miego pasidaryčiau 🤔 kiek laiko reiktų nevartoti skysčių prieš ov testą? Vakar kažkaip natūraliai gavosi su tarpais, jei dažniau daryti tai reiktų pasiplanuoti 🙈
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai