Sveikos! 🌸 Na va, prasidėjo šiandien mėnesinės kaip laikrodukas.. nieko, šį ciklą vėl iš naujo!
O matau daug diskusijos apie IUI,IVF. Tai galiu ir aš pasidalinti,nes mūsų pirmagimė nenorėjo ateiti iš karto. Mes bandėme apie 1.5 metų,kol nutarėme kreiptis pagalbos,kad išsitikrinti plačiau. Tai pas mane viskas tvarkoje buvo, tačiau pas vyrą buvo mažas judrumas. Dabar skaičių tikslių nei pamenu,nei rasčiau. Bet esmė,kad ėjome į Northway kliniką pas gydytoją Žėbą. Daug komentarų apie jį gerų,bet man jis visiškai neprilipo. Pasakė,kad vyro rodikliai nėr blogi,nes tik nuliukai reikštų nevaisingumą,o dabar "tokiais terminais nenori mėtytis". Man jau nepatiko,nes ką? Taip ir paliekam? Man priskyrė daugiau tyrimų,pratekamumą.. Tai kaip tik buvome sulaukę vizito į Santariškes pas Vaigauskaitę. Nuo - sta - bei gydytoja! Toliau tyrė mane,bet vyrui jau pirmo vizito metu paskyrė 3 mėnesius gerti Sermastrop papildus,kad kol tirs mane,ir vyrui kažką darytume 😄. Buvome nusprendę bandyti dar metus ir tada jau IUI ir ,jei kas,IVF. Ir ką,po trijų mėnesių kurso,vyro spermograma puiki! Buvome jau užsiregistravę grįžti pas Vaigauskaitę aptarti ką čia toliau daryti,kai sužinojome,kad pastojau! Tai tokia ta mūsų istorija ☺️. Jei ir dabar nepavyks,gal reikės vėl tuos papildus duoti pagerti vyrui 😄😄