Nepasiduodanti parašė:
Nes manau,kad nepagavom ov. Pagal skaičiuoklę ov turėjo būt pirmadienį (14),o myliukas buvo šeštadienį(12). Tai kažkaip neturiu vilčių. Nors žinoma beproto norėčiau…
Viskas cia imanoma 😊
Nepasiduodanti parašė:
Nes manau,kad nepagavom ov. Pagal skaičiuoklę ov turėjo būt pirmadienį (14),o myliukas buvo šeštadienį(12). Tai kažkaip neturiu vilčių. Nors žinoma beproto norėčiau…
Viskas cia imanoma 😊
Nepasiduodanti parašė:
Man ginė yra sakiusi, kad jeigu tinkama terpė spermiukai net gali išgyventi iki 5 parų,tai viskas įmanoma tikrai.🙂
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos. Na kaip jūs šiandien? 🙂 aš tai dienas skaičiuoju iki pirmadienio. Laukiu naujo ciklo,nes iš šito nieko nesitikiu,nors viltis ir kirba kažkur g…
Labas rytas, 2CD tai ramiai, vakar su vyru pakalbėjom, gavo užduotį užsiregistruoti spermogramai, aš užsiregistruosiu vizitui irgi pas gydytoją dėl pratekamumo, gal dar lieps kokius tyrimus kartoti, tai nuotaikos neblogos žiūrėsim toliau kaip kas 😇🫣
Lainė123 parašė:
Aš vakar su drauge ta tema diskutavau, tai jai sakė išvis nebuvo jokių simptomų, kaip pastebėjo, kad mm neateina, tada testas jau teigiamas buvo. Manau, mes kartais…
Tikrai taip, aš kai pamačiau teigiamą tik tada supratau 😁 dabar kai seku simptomus, matau kad nesąmonė, nes atėjo mm vistiek o simptomų kalnai buvo visokiausių 😃 pasistengsiu nesikoncentruoti tiek į juos
Maniosime parašė:
Tikrai taip, aš kai pamačiau teigiamą tik tada supratau 😁 dabar kai seku simptomus, matau kad nesąmonė, nes atėjo mm vistiek o simptomų kalnai buvo visokiausių 😃 pa…
Taip, palaikom vieną kitą, kad neapsikrauti tuo 🌷 aš visada esu optimistė, kodėl šiuo atveju esu ne, tai nežinau 😵💫 nors man po ov apie 5d, aš jau tikiuosi didelių čia simptomu ir pati save nervuoju. Nors mane jaučiu pykina nuo geležies
Mane pykindavo rytais po vitaminų komplekso, kuriam irgi buvo gelezies. Ir nuo B grupės siektiek daugiau berdavo. Kadangi man gelezies ir B netrūksta tai matyt buvo perteklius, nustojau juos gerti, pasilikau tik foli, c+D ir atskirai D, pasibaigė. O visada išgėrus jausdavau sustojusį skrandį ir šleikštulį.
Dabar rytais nesvarbu kokia ciklo diena būna tas blogumas vos prabudus nes skrandis tuščias 😅
sveikos, senai besirodziau 🙂 6CD kita sav ovuliacija tai bandysim, vartoju duphaston nuo 16cd iki 25cd del cistos. Bet skaiciau jei nori pastot geriau testa pasidaryt pries nutraukiant 🧐 tai galvoju ar reiktu ar ne, bet jei del cistos geriu gal nereik? ar yra dar vartojanciu duphaston?
Laup parašė:
Jus merginos tiek simptomų jaučiat.. pas mane šis mėnuo kažkoks besimptomis, nieko nejaučiu. Kai nieko nejauti, tai ir ciklą nurašai![]()
O tai jeigu kas ką jaučia ar būtinai jos pastojusios? 🤭 Aš kas mėnesį simptomus jaučiu, papyčiai skauda ,blogumas ,silptumas, ir tai praktiškai tesiasi iki kol sulauki mm 🤭 Kartais norėčiau tiesiog nieko nejausti ,tada gal labiau tikėčiau kad galėjau pastot 😁
Ir ką turi jausti kad nenurašyt ciklo?🤔
18 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai