E-mailė parašė:
Tai net neabejoju. Bet tu manai jinai nane išgąsdino?tą pačią dieną kebabų valgiau
aš išvis kažkokia nenormali, sako vos ne po žodžiui: tą ir tą susitvarkom …
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįE-mailė parašė:
Tai net neabejoju. Bet tu manai jinai nane išgąsdino?tą pačią dieną kebabų valgiau
aš išvis kažkokia nenormali, sako vos ne po žodžiui: tą ir tą susitvarkom …
E-mailė parašė:
Pirmiausia, kad hormonus atstatyt. Nes visi aukštesni virš normos, kas įtakoja irgi nepastojimą.. tth, lh,prl ir t.t jinai aiškino ką ir kaip gydo skiriamas vaistas…
As zinau kaip sunku su PKS tos dietos, bet gyd nors karta sake gerai - vengt angliavandeniu, o ne sedet ant salotos lapo dietos t.,y. galite valgyti sociai, tik be angliu. PKS prisideda ir prie to, ka zmones is salias vadina valips neturejimu, bet is tiesu tie patys hormonai ir sukelia nenumaldoma alki ir kitus dalykus, Cia ne jusu kalte, nei jus glusa nei ka, tiesiog su PKS suiimti yra laaabai sunku, BET IMANOMA!
Pasiskaitykit apie paleo dieta, man ji padejo neitiketinai! Buvo sunku, bet kazkaip sugebejau susiimti, o kai jau nugalejau tuos potraukius saijauta buvo fantastine! Deja atleidus vadzias... zodziu ketinu grizti i vezias skubiai. Rasiau sia tema bloga, gal rasit ka naudongo: www.gandralizdis.blogspot.com
-SKY- parašė:
As zinau kaip sunku su PKS tos dietos, bet gyd nors karta sake gerai - vengt angliavandeniu, o ne sedet ant salotos lapo dietos t.,y. galite valgyti sociai, tik be …
Ačiū, paskaitysiu
va tame esmė, kad noriu išsiaiškint, kokie produktai angliavandeniai.. nu pagrindinius žinau, bet tarkim atsisakius vieno, pakeitus kitu, kad nebūtų angliavandeniai. Čia reikia noro su savim dirbt. O aš tingiu
Bandžiau ieškot kokia tai dieta. Tai radau tik ko negalima/galima valgyt. O kiek laikytis? Kokie rezultatai? Sutvarko tik mitybos įpročius? Ar svoris krenta?
Forumuose rašo, kad padeda tik "išsivalyt"
Bandysiu ryt daugiau ieškot informacijos. Kad pieno negalima negerai, aš be kavos su pienu, nei dienos
E-mailė parašė:
Bandžiau ieškot kokia tai dieta. Tai radau tik ko negalima/galima valgyt. O kiek laikytis? Kokie rezultatai? Sutvarko tik mitybos įpročius? Ar svoris krenta?
keiskite i soju arba migdolu pienu
E-mailė parašė:
tai turetu tapti gyvenimo budu, tai ne trunpalaike dieta. Svoris krenta, savijauta gereja, man ir ciklai sysitvarke po saziningu 4 menesiu.
Piena keiskite augaliniu, tik ne soju, nes soja itakoja estrogena. Na o duonu ir makaronu nekeiskite niekuo - keiskite poziuri i maista ;) sekmes!
Burburbur parašė:
ryt einu pas Žėbą. gal kas su pks lankėtės/lankotės pas jį?
Man pks, Zebos deka, turiu du vaikus ;)
My Life parašė:
Man pks, Zebos deka, turiu du vaikus ;)
Gal galit papasakot ka daret?
likiki parašė:
As irgi "apturejau sita dziaugsma"![]()
PKS turejau pries nestuma, geriau nakvisu alieju, nepadejo, tada paskyre duphaston…
Kiek laiko vartojote KT?
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai