ieva.88 parašė:
Aš pas ją gimdžiau. Man pasirodė nemaloni, nors kiti ją giria.
labai reta kuri ją giria
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįieva.88 parašė:
Aš pas ją gimdžiau. Man pasirodė nemaloni, nors kiti ją giria.
labai reta kuri ją giria
-burbė- parašė:
labai reta kuri ją giria![]()
Na supratau iš atsiliepimų, reiškia tikrai neeisiu pas ja, tik pinigų švaistymas.. Ką galit rekomenduot iš Santaros klinikos, kad su pks turėtų daugiau patirties?
tuwuha parašė:
Na supratau iš atsiliepimų, reiškia tikrai neeisiu pas ja, tik pinigų švaistymas.. Ką galit rekomenduot iš Santaros klinikos, kad su pks turėtų daugiau patirties?…
nežinau dėl santarų. aš einu pas Žėbą. man rekomendavo jį kaip nusimanantį pks. jis ir nw dirba
tuwuha parašė:
Na supratau iš atsiliepimų, reiškia tikrai neeisiu pas ja, tik pinigų švaistymas.. Ką galit rekomenduot iš Santaros klinikos, kad su pks turėtų daugiau patirties?…
As ir del pks,ir dar del kitu bedu ejau pas Klima
arijan parašė:
As ir del pks,ir dar del kitu bedu ejau pas Klima
Girdėjau apie ji gerus atsiliepimus, tai pat apie Žėba, nu bet niekaip neprisiverciu nueit pas vyra, negaliu tiesiog. Man pas moterį kai einu iki dabar vis nejauku, nors jau ir ne jauna..
tuwuha parašė:
Girdėjau apie ji gerus atsiliepimus, tai pat apie Žėba, nu bet niekaip neprisiverciu nueit pas vyra, negaliu tiesiog. Man pas moterį kai einu iki dabar vis nejauku,…
Man ir buvo sunku. kančia būdavo ir pas moterį eit. baisu buvo vien pagalvojus kad reiks pas vyrą eit. nu bet nieko, persilaužiu ir nesigailiu
-burbė- parašė:
Man ir buvo sunku. kančia būdavo ir pas moterį eit. baisu buvo vien pagalvojus kad reiks pas vyrą eit. nu bet nieko, persilaužiu ir nesigailiu
Na kolkas uzirasiau pas kazkokia santaros klinikoj, jeigu nepatiks gal jau rimtai neverta sokinet ir reikia eit pas gera spec. Kazkaip reiketu persilauzt, bet vis atorodo, kad jau sis men tikrai bus sekmingas ir nereikes.. ir poto mm. O jis kur priima?
tuwuha parašė:
Na kolkas uzirasiau pas kazkokia santaros klinikoj, jeigu nepatiks gal jau rimtai neverta sokinet ir reikia eit pas gera spec. Kazkaip reiketu persilauzt, bet vis a…
Aš lankausi motina ir vaikas klinikoj. dar jis nw dirba
My Life parašė:
Zeba padėjo susilaukti dviejų vaikų, patys geriausi atsiliepimai![]()
O ar po dvieju gimdymu apsitvarke menesines? Kaip gydytis po gimdymu patare zeba?
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai