Burbuliuksr parašė:
Sveikutes,aš gal nevisai į temą,bet idomu jūsų nuomone ir patirtis.. lankausi pas gyd Banevičienę manau susidraugauti seksis sunkokai,nes jos požiūris gan ydomus. N…
Teko lankytis pas ja del kitu dalyku man ji nepatiko
Burbuliuksr parašė:
Sveikutes,aš gal nevisai į temą,bet idomu jūsų nuomone ir patirtis.. lankausi pas gyd Banevičienę manau susidraugauti seksis sunkokai,nes jos požiūris gan ydomus. N…
Teko lankytis pas ja del kitu dalyku man ji nepatiko
Loreta1234 parašė:
Sveikos, gal kuri neseniai buvote ir žinote ar dirba šiuo metu gydytoja Ivanovienė, ar neatostogauja? (Spalio mėnesį)
Laba, neatostogauja, pati eisiu pas ją šią savaitę
Loreta1234 parašė:
Sveikos, gal kuri neseniai buvote ir žinote ar dirba šiuo metu gydytoja Ivanovienė, ar neatostogauja? (Spalio mėnesį)
Dirba, grįžus nuo rugsėjo 17 d🙂
Na ką gimdžiau Raseinių ligoninė ir ką galiu pasakyti patys geriausi atsiliepimai. Rasa Ivanovienė labai nuostabi daktarė. Man buvo nustatytas gestacinis debetas ir reikėjo važiuoti į Kauną klinikas. Tačiau nusprendžiau gimdyti Raseiniuose ir nesigailiu. Prieš 4 metus gimdžiau prie Kiaulikienes tai galiu pasakyti tada buvo gerai, o dabar tiesiog nuostabiai. Nėra dviejų bjaurių daktarų, kolektyvas labai pasikeitęs visi su šypsenos, visi gera nuotaika 😊 tiesiog super
Pupci123 parašė:
Sveikos, ar Raseiniuose leidžia pasirinkti gimdymo pozą?
Nežinau ar leidžia, bet labai reaguoja į kiekvieną pastaba. Ir klausia ar vandens nori atsigerti ir šalta rankšluostuką ant galvos dėjo. Jeigu sako vandenis nuleisti, o aš pasakiau dar ne ir nenuleido sako gerai pavaikščiok, patupinėk ir palaukim.
Chaelin parašė:
Dabar grupeje kilo temos apie kraitelius ligoninese. Gal kas zino ar Raseineinduoda kazkoki? ☺️
Duoda gandro pašto dėžutes ir kūdikio dėžutę su visokiais lankstinukais, nuolaidų kodais ir meginukais. Dabar dar turėtų duoti ir knygų Lauknešelį nuo lapkričio 29d 🙂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai