Silvija_R parašė:
Duoda gandro pašto dėžutes ir kūdikio dėžutę su visokiais lankstinukais, nuolaidų kodais ir meginukais. Dabar dar turėtų duoti ir knygų Lauknešelį nuo lapkričio 29d…
Ačiū ☺️
Silvija_R parašė:
Duoda gandro pašto dėžutes ir kūdikio dėžutę su visokiais lankstinukais, nuolaidų kodais ir meginukais. Dabar dar turėtų duoti ir knygų Lauknešelį nuo lapkričio 29d…
Ačiū ☺️
erikan parašė:
Labas vakaras, norėjau paklausti gal yra mamyčių nesenai gimdziusiu Raseinių ligoninėje? :=)
Rugsėjo 30 gimdžiau
justinagas parašė:
Rugsėjo 30 gimdžiau
Ir kaip sekėsi? Pas ką papuole gimdyti?
erikan parašė:
Ir kaip sekėsi? Pas ką papuole gimdyti?![]()
Aš visą nėštumą lankausi pas R. IVANOVIENE, labai būtų smagu prie jos papulti ir gimdyti.
Lapkričio 5 d gimdžiau naktį 01:00 atvykau į priimamąjį ir 03:22 jau laikiau sūnelį glėbyje. Viskas vyko labai sklandžiai ir greitai, visą nėštumą lankiausi pas Ivanoviene, ir norėjau prie jos gimdyti, bet tą naktį budėjo Vinciuniene. Tai neturiu priekaištų ir jai jokių, kadangi visą darbą atliko viena akušerė Pečiulienė ir ją pasikvietė tik kai jau stumti reikėjo 🙂
Silvija_R parašė:
Lapkričio 5 d gimdžiau naktį 01:00 atvykau į priimamąjį ir 03:22 jau laikiau sūnelį glėbyje. Viskas vyko labai sklandžiai ir greitai, visą nėštumą lankiausi pas Iva…
Įdomu, kaip tie gydytojai vyrai kažkaip apie juos ne kokius atsiliepimus girdėjau 🤔aš gimdysiu antra karta Raseiniuose, pirma karta gimdžiau 2018 metais prie gruodytes tai buvo viskas super😊
erikan parašė:
Įdomu, kaip tie gydytojai vyrai kažkaip apie juos ne kokius atsiliepimus girdėjau 🤔aš gimdysiu antra karta Raseiniuose, pirma karta gimdžiau 2018 metais prie gruody…
Aš 2016 liepą pirmą gimdžiau irgi prie gruodytes tai ji per savo natūralumą mane per daug iš kankino skausmuose, tai džiaugiausi kad prieš pabaigą pasikeitė pamaina ir atėjo Gineika, kuris padarė ten tvarką ir viskas jo dėka greitai užsibaigė. Dabar nežinau ar jis dar yra, bet labai super ginekologas. O kitus vyrus kur girdėjus irgi blogų atsiliepimų, tai kiek girdėjau du kažkurios Ivanovienė praspyre jau, nebedirba 🙂
Silvija_R parašė:
Aš 2016 liepą pirmą gimdžiau irgi prie gruodytes tai ji per savo natūralumą mane per daug iš kankino skausmuose, tai džiaugiausi kad prieš pabaigą pasikeitė pamaina…
Tikiuosi, kad papulsiu į gerą pamaina gimdyt🙉
erikan parašė:
Tikiuosi, kad papulsiu į gerą pamaina gimdyt🙉
Kiek zinau gruodytes jau kaip ir nėra nedirba ji Raseiniuose
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai