Ingute30 parašė:
Sveikutes:)...noriu nuomuones..galvoju apie varda Arija..kaip jis jum?
Mano vardukas mergytei isrinktas vuvo, bet paaiskejo, kad abu berniukai bus
labai man grazus, bet as rasyt kitaip buciau rasius Aria
Ingute30 parašė:
Sveikutes:)...noriu nuomuones..galvoju apie varda Arija..kaip jis jum?
Mano vardukas mergytei isrinktas vuvo, bet paaiskejo, kad abu berniukai bus
labai man grazus, bet as rasyt kitaip buciau rasius Aria
_Stella_ parašė:
Mano vardukas mergytei isrinktas vuvo, bet paaiskejo, kad abu berniukai buslabai man grazus, bet as rasyt kitaip buciau rasius Aria
Nu mes ir negarantuoti kad mergyte..ir del rasymo dar negalvojom...o berniukui isvis jokiu variantu neturim...kazkaip sunkiai si kart sekas rinkti varda
Ingute30 parašė:
Nu mes ir negarantuoti kad mergyte..ir del rasymo dar negalvojom...o berniukui isvis jokiu variantu neturim...kazkaip sunkiai si kart sekas rinkti varda![]()
Jum pagal kitu vaiku vardus tiktu Amelija, Otilija, Ovidijus nepykit uz nuomone tiesios isdesciau mintis
Sraigele parašė:
Ka manot apie Agatė, Agata?
lb gražu
shtiefa parašė:
Jum pagal kitu vaiku vardus tiktu Amelija, Otilija, Ovidijus nepykit uz nuomone tiesios isdesciau mintis
Olivija dar
Na va ir as suzinojau,kad turesiu mergyte
Teks pasinerti i apmastymus,niekad negalvojau kad bus taip sunku,nes noriu trumpo ir paprasto,bet istariamo ir uzsienyje
O dabar naujausi draugiu vaiku vardai Frida, Lelija, Lelyte, Jorilė, Arielė ir Perla
O man patinka Dagnė, bet vyrui nepatiko,sakė sunkus ir paskui visi klaus ar Agnė...
Tai mastau apie Mėta, Mėja, Ugnė ar Juna...kaip jus manot? kas negero asocijuojasi?
Moniks parašė:
Na va ir as suzinojau,kad turesiu mergyteTeks pasinerti i apmastymus,niekad negalvojau kad bus taip sunku,nes noriu trumpo ir paprasto,bet istariamo ir uzsienyj…
Musu zada but viena is dvyniu June-retas kolkas vardas.. O ugne daznas labai..Dagne ir mam labai patinka, o vyrui ne, bet kad sesuo Agne, tai kazkaip... Dagna gal?
Moniks parašė:
Na va ir as suzinojau,kad turesiu mergyteTeks pasinerti i apmastymus,niekad negalvojau kad bus taip sunku,nes noriu trumpo ir paprasto,bet istariamo ir uzsienyj…
Juna gražus labai!
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai