dovida parašė:
O as renkuosi tarp dvieju vardu☺ man grazus Vytaute ir Jore
O man labai gražus Jorūna, arba Jorūnė. Jei labai norisi, galima trumpinti Jorė.
Mano vyras nesutinka su šiuo vardu, o man jis nr.1
dovida parašė:
O as renkuosi tarp dvieju vardu☺ man grazus Vytaute ir Jore
O man labai gražus Jorūna, arba Jorūnė. Jei labai norisi, galima trumpinti Jorė.
Mano vyras nesutinka su šiuo vardu, o man jis nr.1
reneida parašė:
Pas mane dar daug liko laiko. Bet su vyru visiskai nuomones nesutinka.
as tarp tu dvieju noreciau bet nzn kaip bus
dovida parašė:
Pas mane dar daug liko laiko. Bet su vyru visiskai nuomones nesutinka.as tarp tu dvieju noreciau bet nzn kaip bus
![]()
Pas mus ir nesutapo. Jei butu buvus kazkurio vieno valia - butu Marta (mano) arba Martyna (vyro). Bet kadangi nei vienas nesutikom su kitu tai radom kelis variantus tinkamus abiem. Ir is ju isrinkom.
Kreta parašė:
O man Meta - nuostabus vardastoks romantiskas
Turejom sita varianta dukrytei, bet prie pavardes nelabai dera
![]()
MEDA. BERTA. DORA. LORA. LEIRA.......
Silvinga parašė:
ERNESTA. JUNETA. DOVILE. DANIELE
Silvinga parašė:
ERNESTA. JUNETA. DOVILE. DANIELE
Silvinga parašė:
Čia tai man kažkoki šuniški vardai.... nesupykit, bet man pirmoji asociacija tokia buvo. Na, bet kam kokie patinka! Aš kai sugalvoju kokio vardo norėčiau, tai daug kas iš karto sako: oi ne! Iš kur tu tokių ištraukei!
reneida parašė:
Čia tai man kažkoki šuniški vardai.... nesupykit, bet man pirmoji asociacija tokia buvo. Na, bet kam kokie patinka! Aš kai sugalvoju kokio vardo norėčiau, tai daug …
aha,pritariu del suniuku vardu
nu tik Meda dar kazkiek zmogiskas
Loretele27 parašė:
aha,pritariu del suniuku vardunu tik Meda dar kazkiek zmogiskas
![]()
Jo lietuvoje kai sunu daugiau nei vaiku tai ir vardus susirinke :-). Musu sunu vardai feris ir freja. Todel tikrai sunku originalumu
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai