Beeta parašė:
Gal kas žinot tiksliai nuo kurios dienos ji išeina?
Sveiki, aš skaičiau kad nuo gegužės 1 dienos išeina
Beeta parašė:
Gal kas žinot tiksliai nuo kurios dienos ji išeina?
Sveiki, aš skaičiau kad nuo gegužės 1 dienos išeina
migluze.10 parašė:
Sveiki, aš skaičiau kad nuo gegužės 1 dienos išeina![]()
Taip, jau žinau
Ritė_Bitė parašė:
Sveikos, o aš kaip tik fet pas ją darausi. Ir ji sakė pati skambins man gegužės 5 dieną dėl tyrimo atsakymo. Kaip čia gaunasi..
Nežinau, man sakė kad negalės pradėt IVF, nes išeina nuo geguzes 🤷♀️
Beeta parašė:
Nežinau, man sakė kad negalės pradėt IVF, nes išeina nuo geguzes 🤷♀️
Aš turiu vizitą balandžio 28, turėtume pradėti fet, gal tiksliai pasakys kada išeina
saulėtoji0 parašė:
Aš turiu vizitą balandžio 28, turėtume pradėti fet, gal tiksliai pasakys kada išeina
Man pabraizymas 25 diena, tai gal irgi kažką pati konkrečiai pasakys
Ritė_Bitė parašė:
Kažin, o pačiam bus galima rinktis pas kokį toliau tęsti konsultacijas ar jie pasakys? Tiesiog pas ką tikrai nenorėčiau patekti.
Kaip supratau bus galima rinktis jeigu tas gydytojas pas kurį norit nebus apkrautas, jeigu jis turės daug pacientų, tada paskirs ten, kur yra vietu
Beeta parašė:
Kaip supratau bus galima rinktis jeigu tas gydytojas pas kurį norit nebus apkrautas, jeigu jis turės daug pacientų, tada paskirs ten, kur yra vietu
Spėju nei vienas nedega noru svetimais pacientais 😆 bet jei būtų galimybė norėčiau tik pas Gricių. Susitaikyčiau su šaltu jo būdu 😆 ne draugauti einu su juo 😆
Ritė_Bitė parašė:
Spėju nei vienas nedega noru svetimais pacientais 😆 bet jei būtų galimybė norėčiau tik pas Gricių. Susitaikyčiau su šaltu jo būdu 😆 ne draugauti einu su juo 😆…
Aš labai noriu pas Vaigauskaite, bet jeigu nebus pas ją vietos tada Gricius
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai