Liv2 parašė:
Sveiki, man būdavo panašiai, tik sekančią dieną po santykiu pasirodydavo po kelis lašus kraujo, ir po to vėl lyg niekur nieko. Internete yra puslapis klausimas gin…
Ačiū už atsakymą 🌷
Liv2 parašė:
Sveiki, man būdavo panašiai, tik sekančią dieną po santykiu pasirodydavo po kelis lašus kraujo, ir po to vėl lyg niekur nieko. Internete yra puslapis klausimas gin…
Ačiū už atsakymą 🌷
Sveikos. Ar buvo čia rašančių, jog pastojo su Mirena?
Turiu Mireną lygia 2 metus. Gruodžio-sausio mėn., vienų mėnesinių visai nebuvo. Skaičiau, jog taip gali būti. Dabar, vėl nesulaukiu. Mane jau erzina... Nors vienas lašelis iškritų, kad galėčiau dieną pasižymėti.
Ar yra čia moterų, kurioms visai nėra mėnesinių požymių su Mirena?
Sitra parašė:
Sveikos. Ar buvo čia rašančių, jog pastojo su Mirena?
Turiu Mireną lygia 2 metus. Gruodžio-sausio mėn., vienų mėnesinių visai nebuvo. Sk…
Gydytoja minejo, kad po puses metu gali visai isnykt, ir tai yra visai normalu.. man kol kas pusmetis nepraejo, tai nieko pakomentuot negaliu
kol kas kaip tik kraujavimo daugiau nei reiktu
Rcrj parašė:
Sveikos, gal kas nesenai pirkot mirena? Domina kaina?
Uz 100 e parduodu
Labas brangiosios,man laikas mirena keisti.jau 5m kaip turiu o ryt jau keiciu.Bijau labai,atsimenu idejima ir pagaugais oda nueina.tai kas bus isemant ir vel dedant kita?
pirma kart kaip dejo,sako oi nieko cia nebus,net nepajusi,nu gal sugnybs truputi.pravere kakleli ir sako oi pamirsau paziureti ar nenescia,eina i kita kabineta vos ne asaros akyse,tada vel atgal vel isnaujo nu sako dedam.nekokie prisiminimai
ryt reikia keisti tai bijau nezmoniskai,bet renkuosi ja nes 5m puikiai jauciausi ir kibiru menesiniu jau neturiu,tik kas menesi po 3 lasus 3 dienas.
o dar drauges pripasakojo savo istoriju tai dar labiau bijau
aukselis parašė:
Labas brangiosios,man laikas mirena keisti.jau 5m kaip turiu o ryt jau keiciu.Bijau labai,atsimenu idejima ir pagaugais oda nueina.tai kas bus isemant ir vel dedant…
Čia jau reikia keisti ginekologą tokiu atveju. Man dėjo. Gydytoja švelni, maloni, jokių neigiamų atsiminimų.
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai