mamytux parašė:
nu va ir as zvalgausi bet bijau,nusiziurejau vienas basutes,mastau gal paimti ta 8dydi,tai koks cia butu lietuviskas?
Pagal mane 41 šiaip astonja žino geriau
mamytux parašė:
nu va ir as zvalgausi bet bijau,nusiziurejau vienas basutes,mastau gal paimti ta 8dydi,tai koks cia butu lietuviskas?
Pagal mane 41 šiaip astonja žino geriau
Vasare84 parašė:
Sveikos.Mazute po skiepuko miega, saunuole net neverke kai skiepijo
Gaila, kad i laukeli negalesim eiti, oras neblogas
![]()
As tai labai patenkinta rankine is everythingo,miela man ji laabai![]()
kokia pirkaisi pasirodyk
Kas del maitinimo, tai jei nori ilgai maitint, geriau jokiu arbateliu neduot, nebent karstis labai didelis ir vaikui skysciu truksta, o ta parodo slapimo spalva, jei slapimas buna patamsejes, tada galima duot vandenuko atsigert ir nebutinai is buteliuko, galima su saukstuku pagirdyt. ir kuo maziau klausyt mamu ir mociuciu, joms tarybiniais laikais buvo ikaltas visai kitoks poziuris i maitinima, maitinimas pagal nustatyta laika kas yra gryna nesamone, vaikas pats susireguliuja ta laika kada nori valgyt, o arbatu prigeres nebeistraukia pienuko tiek kiek reikia, del to kita maitinima jis sumazeja ir taip vaikas nebedavalgo
mamytux parašė:
kokia pirkaisi pasirodyk![]()
tokia su gele, Asta berods buvo nuoroda anksciau idejus, dabar ziuriu neber tu tasiu
Labas...
Nu ir as naktele turejau gera,manoji nuo dvieju nakties iki sesiu nemiegojo...Tai man puse septyniu reikejo keltis,tai tebevaikstau kaip dauzta :)))
As ir zinau ka ta 525 dalina ant trieju,as jau susiduriau su tuo...Norejau gauti ta po 97lt nieks nedave...
Nu reik ka i man paziuret is to tinklapiuko,bet kol uzsisakysim ir vel neliks dydziu
Vasare84 parašė:
tokia su gele, Asta berods buvo nuoroda anksciau idejus, dabar ziuriu neber tu tasiu![]()
ai aha maciau,o kokia spalva?jo daba rju nebera,as ziuriu vel tases,noriu kokios ryskesnes vasari,bet jau taip papirko jas ten ir nebepapildo ziuriu rankinuku
As tokios smelio spalvos pirkau, nors lyg ta spalva abrikosine vadinos, nebepamenu tiksliai, aha kaskaip mazai rankinuku belike as dar visai melynos norejau tokia grazi buvo...
Jo Ugne su ta pacia tase buvau
Melituk turbut pilnatis vaikus veikia, nes mano sunus irgi kasko prastai miegojo, keliaus nakti kelis kartus
O tu jau kaskur dirbi, kad sakei su aukle savo panele palieki?
auslyte parašė:
man tie baliai bute nebuveo tai jei nepaslaptis kokie baliai laukia?
![]()
GAL KURI ZINO KAS MOKETU ISVERST LAISKA LATVIU I LIETUVIU
LABAI LABAI REIK
![]()
nu cia labiau sventes nei baliai
drauges bus mergvakaris o po to ir vestuves , vasara ir kitos drauges vestuves
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai