DoGe parašė:
Smagu skaityti laimingas istorijas 🎈🌸
O po kiek nestumo metu vartojote Thybono :)?
Po ketvirtį du kartus per dieną 😊
DoGe parašė:
Smagu skaityti laimingas istorijas 🎈🌸
O po kiek nestumo metu vartojote Thybono :)?
Po ketvirtį du kartus per dieną 😊
Mante_ parašė:
Mano trumpas komentaras apie “thyboninius” vaikus 😊
Auginu du vaikus - vienam 6 metai, kitam 1,5 m. Vyresnelis “thyboninis”, mazylis -…
Na mano vaikui dar tik du mėnesiai, knygų dar neskaito tai sunku įvertinti ar bus vunderkindas 😀 Aš ir pati apie tai nesvaigstu. Tiesiog šiuo metu jau daro tai, kas nėra visiškai būdinga tokio amžiaus kūdikiam. Gal viskas būtų taip pat jei ir nebūčiau gėrus thybono, bet šito niekad nesužinosim.
eglepe.ep parašė:
Sveikos 😊 norėjau tiesiog pasidalinti savo patirtimi - gal kažkam bus įdomu (pati besilaukdama perskaičiau visą temą ieškodama komentarų iš mamų, augiančių thybonin…
Man taip pat, israsius, kaip speju bromokriptino po pirmojo karto pavyko pastoti. Dukryte irgi labai anksti galva pradejo laikyti, o ir aktyvumas matosi didesnis ir stipri labai.
Vajana parašė:
Ar kuriai buvo kad po thybono sujautrėtų krūtinė?man niekad nebuvo jautri ji prieš mm o dabar gan jautroka nors dar tik 8dpo..
Dėl jautrumo kaip pašalinio poveikio gydytojas neįvardino, sakė ,jog gali paditėti. Man jokių pašalinių poveikių nebuvo, naudoju jau daug metų.
Nona parašė:
O gal buvo kuriai,kad vartojant thybon ciklas toliau buvo nereguliarus? Maniskis ciklas buvo issiderines,grizo i vezes ir panasu toliau vel durniuoja🤔keista,maniau …
Man buvo, visiskai durniavo, tai su Progesteronu issisaukdavau, o prof. Sake per maza doze, didinam, didinau, vistiek tas pats buvo.
Galiusiai po stimuliacijos pastojau, gydytojas vel liepe didint, bet pradejo krist man FT4, nei testosterono nemazino, nei ka, tai as galvoju po truputi mazint. Visai nutraukt bijau dabar, bet galvoju po truputi ir toliau mazint
Vajana parašė:
Ar kuriai buvo kad po thybono sujautrėtų krūtinė?man niekad nebuvo jautri ji prieš mm o dabar gan jautroka nors dar tik 8dpo..
Man buvo lad kai pradejau vartot, buvau prasirgus jau, ir vel issauke mm.. ir tada buvo viena diena, kai ziauriai jutri buvo, dege, bet tik tas vienintelis kartas.
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai