DoGe parašė:
Man buvo, visiskai durniavo, tai su Progesteronu issisaukdavau, o prof. Sake per maza doze, didinam, didinau, vistiek tas pats buvo.
Na taip,nebutu nestumo,butu galima nutraukt. Bet svarbu tikslas pasiektas,sekmingo nesiojimo😍
DoGe parašė:
Man buvo, visiskai durniavo, tai su Progesteronu issisaukdavau, o prof. Sake per maza doze, didinam, didinau, vistiek tas pats buvo.
Na taip,nebutu nestumo,butu galima nutraukt. Bet svarbu tikslas pasiektas,sekmingo nesiojimo😍
Nona parašė:
Aciu! 🌸🎈
DoGe parašė:
Man buvo lad kai pradejau vartot, buvau prasirgus jau, ir vel issauke mm.. ir tada buvo viena diena, kai ziauriai jutri buvo, dege, bet tik tas vienintelis kartas.
Na man nėra kažkaip labai jau jautri. Kažkiek. Nes šiaip niekad nebūna jautri. Aš geriu labai mažą dozę. 1/4 dalį.
Vajana parašė:
Na man nėra kažkaip labai jau jautri. Kažkiek. Nes šiaip niekad nebūna jautri. Aš geriu labai mažą dozę. 1/4 dalį.
As ir nuo tokios pradejau, ir tada buvo jautri
dbr geriu as 3 kart po tiek, buvo didines iki 4 kartu ir po puse
manebi parašė:
ar jums nuo thybon plaukai nepradejo slinkti? nezinau ar sutapimas, bet kuokstais pradejo slinkt plaukai ir nagai sluoksniais lupasi... issiderino hormonai nuo jo g…
Man tai nebuvo taip
manebi parašė:
ar jums nuo thybon plaukai nepradejo slinkti? nezinau ar sutapimas, bet kuokstais pradejo slinkt plaukai ir nagai sluoksniais lupasi... issiderino hormonai nuo jo g…
Geriausiai būtų nueiti pas gydytoją ir pasidaryti tyrimus. Gali būti ir vitaminų trūkumas.
simtia parašė:
Geriausiai būtų nueiti pas gydytoją ir pasidaryti tyrimus. Gali būti ir vitaminų trūkumas.
jau pasidariau
laukiu atsakymu, itariu tth bus pakiles
Sveikos mamytes. Auginu berniuka 1,5 metu, visa nestuma geriau thybon su didziule baime. Gasdindavo tie pasakymai, kad gims protingas vaikas. Galvodavau, kad tik gimtu sveikas. Informacijos apie vaistus nebuvo jokios ir mamyciu pasisakymu apie tokius vaikiukus. Todel noriu pasidalinti su jumis informacija, kad nepergyventumet. Auginu tikrai be galo protinga berniuka. Galvodavau, kad cia tik man taip atrodo, bet tai pastebi ir kiti. Viska jis pradejo daryti daug anksciau, viska zino, supranta. Jei kas domina, klauskit.
Sveikos bendražyges esu naujoke jūsų rate. Prieš mėnesį pradėjau gerti thybon 1/4 3 kart į diena dėl aukšto testeterono😔 labai norim vaikelio , visos ginekologės pas kurias lankiausi sakė tu labai sunkiai pastosi ar išvis nepavyks nebent dirbtinis kadangi atrado policistines kiaušides . Ar yra tokiu kurios pastojo su tokia problema, labai ačiū už atsakymus 🙂
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai