Vajana parašė:
Kaip Jusu PRL ivertino gydytoja? Nes maniskis panasus,tai sake ''kiek per aukstas,bet gal del to,kad krutine ismaigiau pries tai''
Vajana parašė:
Kaip Jusu PRL ivertino gydytoja? Nes maniskis panasus,tai sake ''kiek per aukstas,bet gal del to,kad krutine ismaigiau pries tai''
Nona parašė:
Na Kazanavičius del prl nieko nesakė, tačiau ta rytą velavau, skubėjau, nervavausi gal todel jis padidėjęs.
Vajana parašė:
Na Kazanavičius del prl nieko nesakė, tačiau ta rytą velavau, skubėjau, nervavausi gal todel jis padidėjęs.
Normalu,manau kiekviena daugiau maziau nervuojasi prie gydytojo kabineto duru.
Vajana parašė:
Po kiek paskyrė vartoti?
DoGe parašė:
Po kiek paskyrė vartoti?
Po 1/4 ryte kasdien
Vajana parašė:
Po 1/4 ryte kasdien
Nedaug
aš jau po 5 kartus dienoj naudoju, tai vis galvoju, ar neper daug.
Linkiu greitai pagauti laime
DoGe parašė:
Nedaugaš jau po 5 kartus dienoj naudoju, tai vis galvoju, ar neper daug.
Ačiū
pirma reik išsigydyti
Sveikos 😊 norėjau tiesiog pasidalinti savo patirtimi - gal kažkam bus įdomu (pati besilaukdama perskaičiau visą temą ieškodama komentarų iš mamų, augiančių thyboninius vaikus). Thybon geriu jau daug metų, gal net 10, nuo tada kai man pašalino pusę skydliaukės. Pas Kazanavičių lankausi visą laiką reguliariai, praėjusią vasarą pasakiau, kad jau planuojam vaikelį (iki tol neturėjus nėštumų ir nebandžius pastoti). Išrašė dar tų vaistų iš B raidės (užkrito pavadinimas). Na ir po pirmojo bandymo sulaukėm džiaugsmingų rezultatų 😊
Sūnus gimė 3590 gramų svorio, 3 dienos po termino ir gimdymas buvo skatinamas dėl sumažėjusio vandenų kiekio. Kazanavičius buvo teisus - vaikas labai anksti (pirmom savaitėm) pradėjo kelti galvytę. Antrą ar trečią savo gyvenimo dieną jau žiūrėjo į žmones, net akušerė stebėjosi. Jau daug guguoja, reaguoja į įvairius žaislus, atpažįsta artimus žmones, o jam dar tik 2 mėnesiai. Gydydojai ir kineziterapeute sako, kad labai stiprus vaikas😊
eglepe.ep parašė:
Sveikos 😊 norėjau tiesiog pasidalinti savo patirtimi - gal kažkam bus įdomu (pati besilaukdama perskaičiau visą temą ieškodama komentarų iš mamų, augiančių thybonin…
Smagu skaityti laimingas istorijas 🎈🌸
O po kiek nestumo metu vartojote Thybono :)?
Mano trumpas komentaras apie “thyboninius” vaikus 😊
Auginu du vaikus - vienam 6 metai, kitam 1,5 m. Vyresnelis “thyboninis”, mazylis - ne. Kazkaip nepastebejau dideliu skirtumu, kas liecia vunderkindus 😂 kazkaip nelabai man tikisi tokie dalykai, tik kazkam tuo norisi labai tiketi 😄
15 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai