DoGe parašė:
As buvau pastojusi 2018 geguze ir siemete vasario men, bet nesekmingai. :/
O priežastis buvo kokia? Darėte tyrimus kažkokius?
DoGe parašė:
As buvau pastojusi 2018 geguze ir siemete vasario men, bet nesekmingai. :/
simtia parašė:
Na pirmaji karta TTh buvo apie 2, plius progesteronas gana zemas buvo, tai gal tai turejo itakos. Antraji karta tth zemiau normos, bet si karta jau prg geras.
Siaip tyrimu nemazai daryta, bet visi rezultatai geri. Turiu omeny tirta ir AFS del kresumo, kitu papildomi tyrimai kaip ATPo, homocisteinas. Tai galvoju gal TTh kiso koja man.
DoGe parašė:
Na pirmaji karta TTh buvo apie 2, plius progesteronas gana zemas buvo, tai gal tai turejo itakos. Antraji karta tth zemiau normos, bet si karta jau prg geras.
patarciau jeigu tik pamatysit 2 juosteles iskart lekt daryt prg tyrima, as jei ne savavaliskai buciau stebejusi kuris man pradejo krist tai kazin kaip butu pasibaige
iskart pas gine lekiau, kad israsytu prg..
DoGe parašė:
Kai tik pamačiau teigiamą testą, lėkiau pas endokrinologą, pagrindiniai tyrimai buvo šie dheas, ft3,ft4,shbg, testo, ths, ir lai. Progesterono net netyrė, prisiskaičius aš pati jį pasidariau, tai gyd pasakė kad tai pinigų mėtymas, nors kiek dariausi buvo ant žemiausios ribos
bet jam nerimą kėlė rodikliai kuriuos išvardinau ir jis juos stengėsi sutvarkyti, kad tik nepersileisčiau.
simtia parašė:
Kai tik pamačiau teigiamą testą, lėkiau pas endokrinologą, pagrindiniai tyrimai buvo šie dheas, ft3,ft4,shbg, testo, ths, ir lai. Progesterono net netyrė, prisiskai…
butinai tikrinkites, jei bus teigiamas testas ir pgr mazas tiesiu taikiniu pas ginekologe ir israsys prg. as iskart nulekiau kai nuo 57prg pakrito iki 30 su kazkiek.. neaisku kaip butu pasibaige..
saulelydis- parašė:
butinai tikrinkites, jei bus teigiamas testas ir pgr mazas tiesiu taikiniu pas ginekologe ir israsys prg. as iskart nulekiau kai nuo 57prg pakrito iki 30 su kazkiek…
Pas mane prg kiek dariausi visada buvo 35, 38 praktiškai ant žemiausios ribos. Tai matyt ne tik prg turi svarbą persileidimui.
zuvytele parašė:
Kreipiuosi į mamytes, turinčias vaikučius Thybon pagalba. Ar Jūsų vaikučiai sveiki, viskas jiems gerai? Sako, kad vaikai gimsta labai protingi, kažin ar tai tiesa? …
vaikas kaip vaikas, man svarbiausia, kad sveika dukra. Nieko neiprasto ar per didelio protingumo neizvelgiu tikrai
saulelydis- parašė:
vaikas kaip vaikas, man svarbiausia, kad sveika dukra. Nieko neiprasto ar per didelio protingumo neizvelgiu tikrai![]()
Tai zinoma, kad svarbiausia sveiki vaikai. Del to ir kyla gasdinanciu klausimu 🤔
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai