Justekute parašė:
Aš taip pat gimdžiau Trakuose. Vyrą leido, padaro vietoje jam Covid testą, 28€. Tik, aišku, išeit negalim. Gali likti su jumis palatoje susimokėjus 25€ už parą, pli…
Ačiū!
Justekute parašė:
Aš taip pat gimdžiau Trakuose. Vyrą leido, padaro vietoje jam Covid testą, 28€. Tik, aišku, išeit negalim. Gali likti su jumis palatoje susimokėjus 25€ už parą, pli…
Ačiū!
special parašė:
Sveikos, gal yra neseniai cia gimdziusiu? Ar del karantino tvarka kazkaip keitesi?
Sveikos, taip pat domina kaip dabar viskas vyksta Trakuose ir gera akušerė? Gal kas gimdė vandeny?
special parašė:
Sveikos, gal yra neseniai cia gimdziusiu? Ar del karantino tvarka kazkaip keitesi?
Aš gimdžiau, bet sausio pabaigoj
Alexiute parašė:
Sveikos, taip pat domina kaip dabar viskas vyksta Trakuose ir gera akušerė? Gal kas gimdė vandeny?
Gimdžiau rugsėjo pab. Darė Covid testą, vyras taip pat gali likti papildomai susimokėjęs. Atliekamas ir jam testas. Gimdžiau gyd. Malinauskienės ir akušerės Krikštopaitienės pamainoj. Patys geriausi atsiliepimai. O dėl gimdymo vandeny, tai čia turbūt nėra galimybių, nežinai net.
Alexiute parašė:
Aš gimdžiau rugpjūčio gale. Pakliuvau pas akušere Nadia ir gyditoją Savulioni. Ačiū jiems. Patys geriausi atsiliepimai
Justekute parašė:
Gimdžiau rugsėjo pab. Darė Covid testą, vyras taip pat gali likti papildomai susimokėjęs. Atliekamas ir jam testas. Gimdžiau gyd. Malinauskienės ir akušerės Krikšto…
Ačiū!
Tiesiog jų puslapyje tokia informacija: ''Akušerijos skyriaus personalo rūpestingumo ir kompetencijos dėka, užtikrinama kamerinė aplinka gimdyvėms, gimdymo pozų pasirinkimas, natūralaus gimdymo galimybė, gimdymas vandenyje''. Galvojau gal kam teko pasinaudoti šia galimybe...
O kaip su tom pozom? Leido pačiai judėti? Ar tiesiog paguldė?
Egle.R. parašė:
Aš gimdžiau rugpjūčio gale. Pakliuvau pas akušere Nadia ir gyditoją Savulioni. Ačiū jiems. Patys geriausi atsiliepimai
Ačiū už info
taip pat girdėjau gerus atsiliepimus apie juos
Alexiute parašė:
Ačiū!Tiesiog jų puslapyje tokia informacija: ''Akušerijos skyriaus personalo rūpestingumo ir kompetencijos dėka, užtikrinama kamerinė aplinka gimdyvėms, gimdym…
Bent jau man leido judėti, į dušą nueiti. Neliepė gulėti visą laiką. Jūs pasiskambinkit į skyrių, pasiklausinėkit, kas domina 🙂
20 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai