Dezavu323 parašė:
Man su 0,69 sake, kad skaicius geras ir palikti tokines pagal ja iki 2,5 yra normalu norint pastoti ir pirmam trimestre
o ir normose man raso, kad 0,35 yra p…
Oi atsiprašau mano 0,48 yra.
Dezavu323 parašė:
Man su 0,69 sake, kad skaicius geras ir palikti tokines pagal ja iki 2,5 yra normalu norint pastoti ir pirmam trimestre
o ir normose man raso, kad 0,35 yra p…
Oi atsiprašau mano 0,48 yra.
Labas rytas, ar yra kas geriate tiroksiną vakare? Skaičiau, kad kelios valandos turi būti nevalgyta, negerta (išskyrus vanduo), ir tokiu atveju galima nakčiai. Pradėsiu po 0.25, gavau visą instrukciją kada kartoti ir jeigu rezultatas toks tai dozę keistį į vienaip, jeigu kitoks į kitaip ir pan.
Rytais man labai daug keblumų dėl slenkančio darbo grafiko, pvz nuo atsikėlus į rytinę pamainą per valandą aš jau darbe, o prabusti išgerti ir toliau pasnausti iki kol galėsiu pusryčių bei kavos netinka, nes pakartotinai niekada neužmiegu, rezultatas būtų pervargui su nuolatiniu miego trūkumu
Ar jau tik viena išeitis rytas ir taškas?
Vadis parašė:
Labas rytas, ar yra kas geriate tiroksiną vakare? Skaičiau, kad kelios valandos turi būti nevalgyta, negerta (išskyrus vanduo), ir tokiu atveju galima nakčiai. Prad…
Esu skaičiusi, kad taip daro žmonės, bet gyd kažkodėl visada rekomenduoja ryte. Gal kad tiroksinas turėtų suaktyvinti organizmą, būna jei pradedi vartoti didesnę dozę ir širdis užplaka, tai gal dėl to...
Sveikos, mamytės,
laukiuosi 9 savaitę, gydytoja paskyrė pasidaryti TTH, nes niekada neturėjau reguliaraus mėnesinių ciklo, buvo įtartas pks, bet niekada nepripažintas oficialiai.
Mano TTH atsakymas 1,704, jaudinuosi, kad per didelis ir vaikeliuii negerai (gydytoja irgi pasakojo, kad negali būti aukštas, reikės skubėti pas endokrinologą), bet gydytojai negaliu prisiskambinti taip greitai... Kaip manote, ar labai blogas mano rezultatas?
Laukiuosi pirmą kartą, tai tikrai mane neramina, kad vaikeliui būtų viskas gerai, o keisčiausia, kad ir taip manęs nei pykina, nei man bloga ar kažkas.. Atrodo, kad nieko nėra mano pilvuke, nes sunku su ta mintim susidraugauti
PirmaMamytė parašė:
Sveikos, mamytės,
Iki 12sav. Normalu, kad TTH butu iki 2,5
Sveikos! Antrą ciklą iš eilės pabėga mūsų žirniukas.. vakar iš nevilties bėgau pas gine ir klausiau ką daryti.. rekomendavo eiti pas endo ir pasidaryti tth tyrimą.. pasidariau ir gavau atsakymą.. 
Tai pagal mano supratimą jis yra geras.. 🙈🙈🤦♀️ Jau nebežinau ko griebtis.. ar verta tada dar darytis ft4 antitpo? Gali jie trukdyti išsaugoti žirniuką? 🙈🤦♀️
Evelinuteee parašė:
Sveikos! Antrą ciklą iš eilės pabėga mūsų žirniukas.. vakar iš nevilties bėgau pas gine ir klausiau ką daryti.. rekomendavo eiti pas endo ir pasidaryti tth tyrimą..…
Nu man tth buvo geras, poto pasidariau antitpo ir jis buvo virš tūkstančio užkilęs. Skaičiau kai turi autoimunini tiroidita tas tth gali būti šokinėjantis, tipo viena kart geras, kita jau blogas, tai poto dar kart tth pakartojau, jau ir tas buvo blogas🤷♀️ bet man buvo bėda ne su persileidimais, o išvis su pastojimu.
O jus nebandėt apsilankyti pas genetika? Nes gali būti bėdos visai kitur.. Po dviejų nelaimių, jau turėtų rimčiau pažiūrėti ir paskirti tyrimus
Ragdoll parašė:
Nu man tth buvo geras, poto pasidariau antitpo ir jis buvo virš tūkstančio užkilęs. Skaičiau kai turi autoimunini tiroidita tas tth gali būti šokinėjantis, tipo vie…
Kol kas niekas rimtai nieko nežiūri, nes planuojam 5-6mėn.. 🙈 ir vis pabėga ant 5sav.. tai kol kas dar taip atšiauriai visi į tai žiūri.. 🙈 na tuomet pasidarysiu dar kitus tyrimus ir žiūrėsiu ką pasakys endokrinologe 🙈
Evelinuteee parašė:
Kol kas niekas rimtai nieko nežiūri, nes planuojam 5-6mėn.. 🙈 ir vis pabėga ant 5sav.. tai kol kas dar taip atšiauriai visi į tai žiūri.. 🙈 na tuomet pasidarysiu da…
Bet jau nebeturėtų kreipti dėmesio į tai kiek laiko planuojat, suprasčiau jei nepavyktų pastoti, tai tikrai niekas nekreiptu dėmesio kol pilni metai nebūtų praėję, bet jei jau du kartus pabėgo, tai jau kitas reikalas
manau gine turėtų išrašyti siuntimą pas genetika, o genetikai dažniausiai nenumoja ranka
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai