Mama_Daiva parašė:
Manasis visada pyksta, kad vaikui saldainių perku. Ir klausiu savosios:
- Mergina, žiūrėk, yra tokia situaciacija. Nori, kad tave tėtis paiimtų iš grupės…
nu geras
mama isivaizdavo,kad viena vaikui saldainius perka
Mama_Daiva parašė:
Manasis visada pyksta, kad vaikui saldainių perku. Ir klausiu savosios:
- Mergina, žiūrėk, yra tokia situaciacija. Nori, kad tave tėtis paiimtų iš grupės…
nu geras
mama isivaizdavo,kad viena vaikui saldainius perka
Mama_Daiva parašė:
Iš tiesų taip ir galvojaunes aš savajai visad sakau išsirink tik vieną ką nori, o manasis iškart puola: ir vėl saldumynus perki... o jis mat pats kai nematau pe…
Ka vyras i sita situacija atsake?
Imu produktus is saldytuvo, salia stovi dukra. Beda pirstu i stiklaini su "sirsiu medumi" - Mama, kas cia? Medus? As irgi noriu! As: - Cia toks "sirsiu medutis" kurio negalima vaikams. Ji paziurejo i mane ir sako: - Jo cia ne vaikams, cia tik zmonems galima ir vyrams! Isvada - vyrai ne zmones!
Prisiminiau dar vieną linksmą istoriją (bet čia ne vaikas, o tėtis pasireiškė)
Kažkada sūnus (~5 metų) mūsų paklausė, kodėl jei žemė apvali ir sukasi, mes nuo jos nenukrentam. Na aš ten bandau visaip suprantamai paaiškint tokiam pypliui apie gravitaciją - matau vyras jau iš mano pastangų lūžta, o sūnui vis tiek niekas neaišku, taigi nuleidau rankas ir perleidau estafetę didžiąjam. O tas be ceremonijų trumpai drūtai:
- Sūnau, matei kada nors karvės šūdą ir kaip jį musės aptūpia? Tai va, kaip šūdas traukia muses, taip mus traukia žemė, todėl mes ir nenukrentam
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Tą ju…