jurgitele1116 parašė:
Kaip gaila.........
www.vilkaviskis.lt/index.php?-95556087 visa informacija apie nemokamą teisinę pagalbą
jurgitele1116 parašė:
Kaip gaila.........
www.vilkaviskis.lt/index.php?-95556087 visa informacija apie nemokamą teisinę pagalbą
jurgitele1116 parašė:
Bet man toks klausimas kyla. Skyrybu atveju kam atitektu vaikas tevui ar motinai?
Priklauso nuo labai daug aplinkybių. Įprasta, kad vaikas lieka su mama, bet kaip jau minėjau, priklauso nuo įvairiausių aplinkybių.
jurgitele1116 parašė:
O pvz ytakoja toks pasakymas tu vaiku nesirupini tu vaiko netepi vaistais, vien ant kuno raudoni pletmai maniskis turi odos liga tai vyras sako tu kalta kad taip ja…
tj jis turi tj yrodyti tj ,kad jus nesirupinate vaiku,kad jus kalta del jo ligos.Kiek suprantu jus skiretes su vyru? O bendros kalbos nerandat kam skyrybu atveju liktu vaikas?
sakyt galima daug ka o vaikas liks pas ta pas kury bus jam geresnes gyvenimo salygos sudarytos.na mane taip maniskis gasdintu tai as nelaukciau kol jis skirsis pati taip padaryciau negaliu pernest tokiu idijotu mano broliene skyresi tai be jokiu tokiu vaikai liko pas ja nes vaikai jau nemazi buvo ir turejo teise pasirinkti pas ka lieka
jurgitele1116 parašė:
maniskis 2,4nmen, bet tik va visa ytaka vyrui daro motina, ta jam vadovauja kaip nzn, nors palyginus jinai pati savo vaika paliko kaip jam buvo 13m bet jisai gyveno…
Vargas jum..
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai