A-guste parašė:
Likau maloniai nustebusi VGN maistu. Buvo tikrai skanu. Bet pvz vakarienė labai anksti atnešama, kokia 16:45h, tai patarčiau turėti užkandžių.
Labai aciu, kad pasidalinote
Reiks pagalvot apie uzkandzius labiau;)
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusA-guste parašė:
Likau maloniai nustebusi VGN maistu. Buvo tikrai skanu. Bet pvz vakarienė labai anksti atnešama, kokia 16:45h, tai patarčiau turėti užkandžių.
Labai aciu, kad pasidalinote
Reiks pagalvot apie uzkandzius labiau;)
Vivam parašė:
Labai aciu, kad pasidalinoteReiks pagalvot apie uzkandzius labiau;)
Dėl užkandžių pritariu. Prieš savaitę tris paras gulėjau. Ryte vakare košės buvo. Tai aš ne visas mėgstu, džiaugiuosi kad buvau įsimetusi užpilamų košių, tas mane gelbėjo, įskaitant ir ankstyvą vakarienę. Pietūs tikrai skanūs
Baltėja parašė:
Dėl užkandžių pritariu. Prieš savaitę tris paras gulėjau. Ryte vakare košės buvo. Tai aš ne visas mėgstu, džiaugiuosi kad buvau įsimetusi užpilamų košių, tas mane g…
O tarkim puodeli koki pasilikti palatoj galima? Ar reikia puodeli ir irankius savus pasiimti?
Vivam parašė:
O tarkim puodeli koki pasilikti palatoj galima? Ar reikia puodeli ir irankius savus pasiimti?
Puodelį ir įrankius duoda taip pat ir pasiliekat palatoje. Maistas pritarsiu tikrai valgomas, bet užkandžiai reikalingi, šokoladuka, sausainiu sr vandens, jeigu prireiks yra aparatas 👍
Soy mama parašė:
Puodelį ir įrankius duoda taip pat ir pasiliekat palatoje. Maistas pritarsiu tikrai valgomas, bet užkandžiai reikalingi, šokoladuka, sausainiu sr vandens, jeigu pri…
Aciu uz info!
Soy mama parašė:
Puodelį ir įrankius duoda taip pat ir pasiliekat palatoje. Maistas pritarsiu tikrai valgomas, bet užkandžiai reikalingi, šokoladuka, sausainiu sr vandens, jeigu pri…
Vaistinė arti yra?
Vivam parašė:
Puodeliai yra, įrankius turim savo.
ElzėRa parašė:
Šiuo metu guliu VGN, tai kaip ir visos rašė, tikrai maistas valgomas 🙂 rytais košės, pietums maltinukai, šiandien vakarienei buvo bulvinis apkepas su mėsa ir silkė …
As tai pat siandien atsiguliau i VGN, bet maitinimas dar nepriklause
ziuresim, ka rytoj pasiulys
Butterfly66 parašė:
Vaistinė arti yra?
Ne, nėra, deja. Pačiuose GN nieko nėra, jei neklystu, tai artimiausia ar nebus traukinių stotyje? Arba gal prie Maximos Pelesos g. yra
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai