Latineca parašė:
Aš dariau livsane iš Benu ir CC iš norfos. Parodė proseneli vaiduoklio jau 3 dpi![]()
Oho net 3 dpi parodė ? Koks hcg buvo paskirta diena ?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįLatineca parašė:
Aš dariau livsane iš Benu ir CC iš norfos. Parodė proseneli vaiduoklio jau 3 dpi![]()
Max. parašė:
6dpi buvo 40
10dpi 183
werruu19 parašė:
Man šiandien 4 dpi, pasidariau NT Amedi+plus....tuščia, kraujas tik penktadienį
Amedi tikrai taip anksti neparodys ❤️
LauraBu32 parašė:
Aš ir prie laukianciuju, pirmadienį buvo atliktas FET ☺️
As irgi laukiu po FET, ikelimas buvo pirmadieni, HCG skirta treciadieni, tai manau jus tikrai drasiai irgi testuokites
SlyvaL parašė:
Sveikos, merginos. Nustojus naudoti progesterono žvakutes, per kiek maždaug laiko turėtų prasidėti mm?
Man prasidėdavo po kelių dienų.
Dovilko parašė:
Man prasidėdavo po kelių dienų.
Man taip pat po kelių dienų.
werruu19 parašė:
Man šiandien 4 dpi, pasidariau NT Amedi+plus....tuščia, kraujas tik penktadienį
Dar labai anksti ☺️☺️ dar tik 9dpo skaiciuojant pagal blastos amziu ir ikelimo diena, pati tikriausiai irgi nusiminciau, bet dar tikrai gali pasirodyti, implantacija ivykti gali nuo 6-12dienu, o dazniausiai ivyksta 8-10d, tai jeigu ji jum ir ivyko vakar, tai dar normalu, kad nepakankamas hcg kiekis prisigamino jusu organizme, kad slapimo testas parodytu ☺️
Deny parašė:
O maždaug po kiek dienų po punkcijos prasidėjo jum mėnesinės? Maždaug kaip ir priklauso, ar anksčiau/vėliau? Išrašė man gert Duphaston, tai galvoju kada čia jų tikė…
Man prasidejo pagal laikroduka, 14dienu po punkcijos(ovuliacijos) net vartojant papildomai pgr ovules
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai