September7 parašė:
Omg 🫣 tikrai egzorcizmas, kodel reikia taip daryti 🫠
UK irgi niekas nemigdo, bet suleidzia stipriu vaistuku, katrie gerai istasko 😀😀
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Irvutė parašė:
Oho 😬
September7 parašė:
Neisivaizduoju kodel tokia poltika 😊
Vasara93 parašė:
Zinokit man galva tik apsisuko pirmaji isemima. Viska jauciau ,niekas man ten nepadejo. Skausmas baisiulinis. Antra punkcija jau nei neleidau leist tos nesamones i mane 🤭 kentejau,kas is to. Velniai zino koki bruda i organizma varo,o jauti vistiek viska 🫣
veregeta parašė:
Aš NW lankausi nuo 2020m. Deja be rezultato kolkas...
O pas kokį gydytoją lankotės?
PatricijosMama parašė:
O pas kokį gydytoją lankotės?
R. Dargienė.
Bet jau senai mąstau keisti, vien dėl jos bendravimo, empatijos trūkumo. Niekad nepaklaus kaip jautiesi ir pan. Manau šitam kelyje daktaras turi būti maksimaliai nuoširdus.
Kad ir vakar atėjus net nepasisveikino, sedejo nusisukus į kompą, nu ar taip galima...
veregeta parašė:
R. Dargienė.
Bet jau senai mąstau keisti, vien dėl jos bendravimo, empatijos trūkumo. Niekad ne…
Klp Northway vaisingumo centre nieko gero su gydytojais,dar kai Lūža dirbo,tai dar dar,o db išvis ten nėra pas ką gydytis,nei jie tiria,nei gilinasi daugiau,jei esi lengvas atvejis,tai viskas ok ir su tokia kompetencija paeis korta,bet šiaip,negaiškit laiko ir rinkitės stipresnius gydytojus,ypač kai nevaisingumas ilgas.Pačiai kažkada teko susidurti su Drulyte,dar anksčiau vaisingume ji dirbo,tai apsaugot viešpatie,db mačiau į Northway perėjusi.
MyHope parašė:
Dabar isrisau . Radau atsakymus vyro. Daryta 2023. Jus gal suprantat tuos procentus ,kazka daugiau apie juos? nes as nieko apie spermograma nerisu.
Viskas tiesiog puiku
veregeta parašė:
R. Dargienė.
Bet jau senai mąstau keisti, vien dėl jos bendravimo, empatijos trūkumo. Niekad ne…
Kaip įdomiai, aš pas ją irgi lankiausi, kažkaip didelių nusiskundimų neturiu, pirmas ivf su geru rezultatu, gal yra buve, kad jautėsi nuotaika jos kitokia, bet nesureikšminau kažkaip, svarbu buvo rezultatas🤔
veregeta parašė:
R. Dargienė.
As taipat pas ja lankausi, ir man ji kaiptik patinka, ir bendravimas ir visa kita. Ir visada paklausia kaip jauciuosi ir panasei😊
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai