Pabandom parašė:
Man rodos po poros dienų įstosių į klubą 😃
Mažas
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįPabandom parašė:
Man rodos po poros dienų įstosių į klubą 😃
Mažas
Choir parašė:
Ž
Apie 5-6val. Po poros val vėl ovulę teko dėtis.
Svaja1234 parašė:
Mažas
HCG irgi <5 buvo. Vištos ir kiaušinio klausimas, kas ką gali įtakoti🤷♀️
Karolina12345 parašė:
FH PRO + vitaminas D, omega 3, ubiquinolis, tribulus, glutathione (vitaminų ir antioksidantų planas sudarytas tariantis su Rygos ir Turkijos gydytojais).
Aš vis galvoju, kad maniškiui buvo per vėlai darytas tyrimas, užlaikė jie ten, po valandos nuo pridavimo tik užrašė, o neaišku kiek laiko truko, kol tirti pradėjo, dėl to gavosi toks rezultatas... 🧐 Nes tikrai su šita diagnoze yra maži šansai ar nulis natūraliai pastoti. Nors prieš tyrimus metus laiko irgi nebuvo kibimo. Tada užsakiau iš iherb vitaminų visokių, jau iš nevilties galvodama apie ivf rudenį...
Marche parašė:
Aš vis galvoju, kad maniškiui buvo per vėlai darytas tyrimas, užlaikė jie ten, po valandos nuo pridavimo tik užrašė, o neaišku kiek laiko truko, kol tirti pradėjo, …
O kiek jums abiems metu?
Choir parašė:
Ž
Šiandien laukiausi pas gyd, paklausiau, kada geriau prg tirtis, tai sakė vartojant tik ovules nebus didelio skirtumo būsi isidejus ar ne, jei tyrima padarys tą patį rytą pvz. Na ovules per 30 min nuo isidejimo kraujo atsakymo nepakeis, ta noriu pasakyti
cia siaip dalinuosi, gal kam aktualu. Leidziamas siek tiek labiau itakoja.
Na o musu ikelimas jau ateinantį penktadienį ir šeštadienį iskart skrendam i jav namo.... Vyras tures uzsiimti su vaiku visa skrydi, as sedesiu kaip kiausinis
ir dar, jei ši karta pries ikeliant pasake pasidaryti prg ir ziures, ar prie 4 ovuliu prideti dar ir leidziama.
Karolina12345 parašė:
O kiek jums abiems metu?![]()
27 man ir vyrui 30. Man buvo visokių reikalų su kraujo tyrimais, tai viską buvau smarkiai aptvarkiusi, buvo belikęs vyro tyrimas. Būčiau viską palikusi ramybėje, jeigu ne ta diagnozė jam, kur prisiskaitai ir galvoji - pasaulio pabaiga...
Anisa parašė:
Šiandien laukiausi pas gyd, paklausiau, kada geriau prg tirtis, tai sakė vartojant tik ovules nebus didelio skirtumo būsi isidejus ar ne, jei tyrima padarys tą patį…
Ačiū, kad pasidalinote. O ar gydytoja/-s pasidalino normomis kas yra per mažai ir kada jau skambinti varpais? Taip pat at naudojant tik ovules ar kraujas atspindės 'tikrą' progesterono kiekį?
Pabandom parašė:
Ačiū, kad pasidalinote. O ar gydytoja/-s pasidalino normomis kas yra per mažai ir kada jau skambinti varpais? Taip pat at naudojant tik ovules ar kraujas atspindės …
Na kai aptarinejome praeito fet prg rezultatus, tai 30 yra minimumas, kai jau tikrai per mazai. 50 jau norma, bet geriau 60-70 lyg sakė. Del tikrojo atspindejimo gyd neminejo nieko, bet narės siame forume ir chatgpt sakė, kad gali realiai ir daugiau buti, nei rodo kraujas. Vis dėlto, jei jau kraujas rodo 30, nemanau, kas bus 70 gimdoje...
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai