MMarija parašė:
Tikriausiai, vestuvės bus be šv. Mišių? Ar su?
Bet kokiu atveju, pasiūlyk krūtį prieš ceremoniją. Jei paims, tai pati būsi ramesnė.
Ar Emiliją ketini laikyti ant rankų bažnyčioje? Ar kas kitas ją vežimuky prižiūrės (toliau nuo altoriaus)?
Po mėnesio (jei dar nepradėjote) jau valgysite ir kitokio maistelio. Padaryk kelias porcijas. Jei bažnyčioje bus kas dukrytę prižiūrės ir ji pradė verkšlenti, pasiūlys košytės.
Turėtų būti labai gražios vestuvės. Ir aš labai į tokias norėčiau. Tik gal ne šiemet...
--
Lunita, matau, mūsų dukrytės bendraamžės, bet nemačiau tavęs Birželinukų forume.
Ceremonija ir bus tik Baznycioje. jaunieji isvis nusprende, kad bus tik teveliai ir mes, liudininkai. Mazosios nelaikysime, kogero teks veztis savo mayte, kad su ja pabutu. Ji gera mergaite pas mus, tai tikiuosi, kad neprades urgzti :D. O po ceremonijos keliausime i restorana, jaunieji planuoja, kad viskas uztruks iki 15val, tai viso 3 val su ceremonija, fotosesija ir pietumis. Turetume be problemu issisukti, netgi galeciau ja su nutrauktu pieneliu palikti, bet to nedarysiu, pasiimsiu kartu, nes kelione ir pan, galim uztrukt. nesinori mergaitei shoko ivaryti, kad teveliai staiga nuo 8 ryto dingo :). Mes darzovytes jau ragaujame, labai Emilijai patinka, po sociu pietu ji man apie 3val nepraso papulio, taip keista
, kartais net nzn kur ta laika isnaudoti dabar, o ir papuliai akmeniniai pasidaro :). Siek tiek nutraukiau ateiciai ir uzsisaldziau, nes kai liks naktiniai maitinimai, manau bus tik sunkiau nutraukineti.
Tai va. O birzelinukuose buvau, kai tik pastojau, po to atsisakiau tos temos. net nzn kodel... pradejo ten visos diskutuoti kaip ir kur gimdyti, kaip nesti kysius ir nebepatiko man. Pasilikau Airijos mamyciu forume, visvien jau vienas krastas, bendra med. sistema, o jau Pasigimdzius si tema forume tapo mieliausia, nes pakeite mano poziuri i daugeli dalyku.