rozytea parašė:
toms kurios cia ant manes puola.
Man svarbiausia dabar sveika vaika pagimdyt.
bet tai o jei vyras nuo vaiko užsikrės ir jus užkrės. Tada jis irgi turi nesimatyti su vaiku
rozytea parašė:
bet tai o jei vyras nuo vaiko užsikrės ir jus užkrės. Tada jis irgi turi nesimatyti su vaiku
O tu siaubeli, dar ir taip gyvenime būna.. Mano buvęs vyras, kaip vyras buvo labai prastas, bet tėtis labai geras sūnui. Aš kadangi slenkančių grafiku dirbu, būna jis pasiėma iš darželio, būna kai aš negaliu veža į poliklinika, būrelį, matosi tikrai kone kas dieną ir kai pagalvoji, kad kai atsiras antra pusė, neduok dieve ji bus tokia kaip jus...
rozytea parašė:
Juk pati žinote ir suprantate, kad ne covido užkrėtime problema
ieškote vis pasiteisinimų kodėl tas vaikas pas jus nelaukiamas. Rašėte praeitoje temoje, kad vyras dirba pavežėju. Tai čia rizikos jau nėra? Gal tada ir vyrą reikėtų už durų ant kilimėlio apgyvendint?
Laurute90 parašė:
Juk pati žinote ir suprantate, kad ne covido užkrėtime problemaieškote vis pasiteisinimų kodėl tas vaikas pas jus nelaukiamas. Rašėte praeitoje temoje, kad vyra…
Mes kai gyvenome, su mama, mama turejo suguventini kuris turejo 3 vaikus, ir vaiku pas mus nesusivezdavo, o lankydavo juos ir nieko cia del to neatsitiko. Jei jau gyveni kitoj seimoj, gi nesusivesi savo vaiku is kitos santuokos.
rozytea parašė:
Mes kai gyvenome, su mama, mama turejo suguventini kuris turejo 3 vaikus, ir vaiku pas mus nesusivezdavo, o lankydavo juos ir nieko cia del to neatsitiko. Jei jau g…
O kodel ne? Aniems vaikams nesinori, kad tėtis pasaka prieš miegą paskaitytu? Kad paglostytu prieš miegą? Šiltai apkamsytu?
Man iš vis atrodo, kad jūsų šeimoje vyrauja labai prastas auklejimo metodas, kuris persiduoda iš kartos į kartą, mama ne kaip jus iš auklėjo, tikriausiai taip pat ir jus savo vaiką auklėsit ir skiepysit supuvusias vertybes
rozytea parašė:
Mes kai gyvenome, su mama, mama turejo suguventini kuris turejo 3 vaikus, ir vaiku pas mus nesusivezdavo, o lankydavo juos ir nieko cia del to neatsitiko. Jei jau g…
Nu, o tai prie ko Covidas? 😀
Ne prie ko. Jum atrodo nenormalu vaikai is ankstesniu santykiu, klauset patarimu, gavot juos visus vienodus. Moterim praktiskai visom tai yra normalu ir tiek. Pritarimo turetumete ieskoti kitur, o ne cia. Nes cia jo nerasite
12karox1231 parašė:
O kodel ne? Aniems vaikams nesinori, kad tėtis pasaka prieš miegą paskaitytu? Kad paglostytu prieš miegą? Šiltai apkamsytu?
Pasaka seka kai gyvena kartu. Mama gali pasaka pasekti, Ne viskas buna gyvenime tobula. Mamytei pries begiojant i klubus su kitais bernais reikejo paciai apie tai galvot ir ne mano kalte ,kad jie issiskure, ir tegul man cia nekelia reikalavimu, ir savo bedu jo buvusi neuzkelia, nes reikejo galvot pries tai.. As turiu saugoti save ir savo vaikeli ,kad nepernestu man virusu.
rozytea parašė:
Pasaka seka kai gyvena kartu. Mama gali pasaka pasekti, Ne viskas buna gyvenime tobula. Mamytei pries begiojant i klubus su kitais bernais reikejo paciai apie tai …
Virusą jus galit pasigauti parduotuvėje, vyras iš darbo parnešti gali, jus net laiptinėje rankena turėklų palietus, galit susirgti kovidu..
rozytea parašė:
Pasaka seka kai gyvena kartu. Mama gali pasaka pasekti, Ne viskas buna gyvenime tobula. Mamytei pries begiojant i klubus su kitais bernais reikejo paciai apie tai …
Neatsakėte į klausimą. Vyro darbas jums viruso pavojaus nekelia? Ar čia tikrai tame bėda? Juk prisipažinot pati, kad viskame kaltas pavydas. Kam dabar vėl ieškoti naujų priežasčių.
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai