Irmucka parašė:
siaip labai faina idejaas kadangi tokia 'kaupike' tai daug buvo sunaus rubu like, bet i kitus merga netilpo, nes jau buvo gerokai uz broli didesne
va dar ka …
Labai grazu
Irmucka parašė:
siaip labai faina idejaas kadangi tokia 'kaupike' tai daug buvo sunaus rubu like, bet i kitus merga netilpo, nes jau buvo gerokai uz broli didesne
va dar ka …
Labai grazu
jeansgirl parašė:
oi kaip fainailiux !!!!!
na manau Tu dar spetai tokia fotosesija susiorganizuot
vietoj taves nufotkinciau testa, jeigu issisaugojus, o paskui jau pilveli ir paskuciausiai ant pilvelio mazyli, arba testa su mazyliu
Irmucka parašė:
na manau Tu dar spetai tokia fotosesija susiorganizuotvietoj taves nufotkinciau testa, jeigu issisaugojus, o paskui jau pilveli ir paskuciausiai ant pilvelio ma…
turiu testus issiaugojus
nes tiek apsiziaugem,kad patiket negalejom, begom dar viena pirkti
is tikro, tai is pirmo karto mum pavyko ( per viena cikla), tad buvom patys lengvai sokiruoti, galvojau tikrai ilgiau uztruks
jeansgirl parašė:
turiu testus issiaugojusnes tiek apsiziaugem,kad patiket negalejom, begom dar viena pirkti
is tikro, tai is pirmo karto mum pavyko ( per viena cikla), tad b…
mes kai del 2 leliuko apsisprendem irgi is pirmo karto mano skaiciavimu pavyko
salele2 parašė:
apie pastojima kalbat,man irgi ne suvienu neteko ilgai laukti pastodavau greit ,per menesi,tik sugalvojam kad leluko reik ir se![]()
o gal del 3 sugalvojot? Vis mergytes norejot? Mano viena drauge turi du berniukus, ir va dabar jau mergytes laukiasi
Bet keistas zmoniu supratimas, kadangi jai jau trecias nestumas sako tai kaip cia jus taip nepasisaugojot, sako tai juk mes planavom ir dar kokius metus laiko gaude gandrus, bet vistiek zmonem tiek keistas kitu pasirinkimas tureti daugiau vaiku nei 2
Irmucka parašė:
o gal del 3 sugalvojot? Vis mergytes norejot? Mano viena drauge turi du berniukus, ir va dabar jau mergytes laukiasiBet keistas zmoniu supratimas, kadangi j…
buvo teip po vestuviu pagyvene 3 metus sumastem kas truksta vaiko juoko ir pradejom planuot ir po nenesio dvieju pastojau,paskui kada Martynas jau buvo 6 beveik metu sakom reik brolio ir vel pradejom planuot pastojau per menesi,paskui vyras sako uzteks dvieju praejo vieneri antri ir treti metai man vel uzejo mamos instinktas labai norejau leliuko,vyrui sakau ,noriu leliuko labia vyras sako oi ne ,paskui palaukiau gera menesiuka ir vel uzkvirbinau vyra nu labai noriu maziuko o vyras sako pagalvosiu,paskui galvoju nu visviena dar viena turesim,pi gero menesio sakau vyrui labia labia noriu ir vyras sutiko ,pastojau vel per menesi,nezinojau ko laukiuosi ne su pirmu ne su antru ne su treciu,bet kaip su treciu pilvas pradejo gerai matytis pilvo forma buvo visaik kitokia nei su berniukais,ispradziu berniuko norejau bet pries paskutinius du skanus pasake panasu kad mergaite,mano vyrai labai laimingi,gime grazute musu.
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai