saulyt parašė:
tai ka mums galvot,kad nesivartom ir net nebandom sliausti![]()
![]()
mano ir dar nesivarto , ant pilvuko is vis nenori guleti , bet sedi ir tvirtai stovi ,ateis laikas manau ir prades vartytis, kai atsibos guleti ar tik sedeti
saulyt parašė:
![]()
mano ir dar nesivarto , ant pilvuko is vis nenori guleti , bet sedi ir tvirtai stovi ,ateis laikas manau ir prades vartytis, kai atsibos guleti ar tik sedeti
saulyt parašė:
![]()
Gal nuskambes ir negraziai, bet man smagiau, kai zinau, kad yra Urtes bendraamziu, kuriems taip pat truksta sporto
Ir nesedit dar? kai Urtei buvo 6men, tai gydytoja dar net nlb norejo leisti ja pradet sodint. Taip nenorom sako - na nebent po labai nedaug, ne visu svoriu, prilaikant nugaryte ir pan. Tai taip ir sedinejam tik po truputi, atsargiai ir prilaikant.
Kiek duodat D vitamino lasiuku? Mes jau nuo 3men amziaus geriam net po sesis lasiukus.
Urtes_mama parašė:
Gal nuskambes ir negraziai, bet man smagiau, kai zinau, kad yra Urtes bendraamziu, kuriems taip pat truksta sportoIr nesedit dar? kai Urtei buvo 6men, tai gydytoja dar net nlb norejo leisti ja pradet sodint. Taip nenorom sako - na nebent po labai nedaug, ne visu svoriu, prilaikant nugaryte ir pan. Tai taip ir sedinejam tik po truputi, atsargiai ir prilaikant.
Kiek duodat D vitamino lasiuku? Mes jau nuo 3men amziaus geriam net po sesis lasiukus.
labas rytas.me sedet tai sedim jau nuo 6 menesiu.labai jau nedaug truksta.kad pats atsisestu.o vit.d tai duodu po 3 lasiukus.niekas nesake daugiau,tai ir lasinu tiek.
Labas rytas
Dinukas sveikinimai Dominykui, kad ir ppavėluoti ir su pusmetuku, ir su dantuku. Matai, dantukas pusmetuko proga išdygo
Kuo toliau, tuo labiau šiurpstu nuo mūsų daktarų, tiksliau nuo mūsų valdžios. Mokam sodrai pinigus, o jie tipo, tyrimai mokami
Mane taip nervina tokie dalykai, aš net drebu, bet padaryti nieko neįmanoma. Po to jie sako, kur jūs buvot, kad anksčiau ligos nepastebėjot.
Patricija tai tik porą kartų apsivertė nuo pilvo ant nugaros, nuo nugaros ant šono gerai pasiverčia, ruriukas nebeatsilieka kaip anksčiau, bet ant pilvo nesiverčia, gal nepatinka jai ?
Kai pasodinu, vis ilgiau ir tvirčiau sėdi pati :thumb:, bet pati dar neatsisėda, bando irgi net stenėdama, bet neatsisėda.
O vitamino D duodu po 4 lašiukus dabar, gydytoja sakė tiek užtenka jai.
Urtes_mama parašė:
Gal nuskambes ir negraziai, bet man smagiau, kai zinau, kad yra Urtes bendraamziu, kuriems taip pat truksta sportoIr nesedit dar? kai Urtei buvo 6men, tai gydytoja dar net nlb norejo leisti ja pradet sodint. Taip nenorom sako - na nebent po labai nedaug, ne visu svoriu, prilaikant nugaryte ir pan. Tai taip ir sedinejam tik po truputi, atsargiai ir prilaikant.
Labukas mamytes.kas liecia "sodinu" ir "statau" tai ir reikia po labai mazai, nes vaikas turi pats nora parodyti ir sest ir stot.as nieko nedariau specialiai.ir maniskis jau nuo 5,5menesiuko graziausiai sedi.bet jo nejo paguldyti,rietesi, o dabar jau pats atsiseda
stotis ir parode nora pats, nes budavo paimi i ankas nu ir taip pastatai iskart tupia kaip mociute
mes vitD duodam 5 lasus, pirmadieni einu apziurai,paklausiu kiek reikia, kazkaip nieko man daktaras del to neakcentavo.matysim ka jis cia mums dabar papasakos.
Labas rytas visoms
Urte jau seniai steni bandydama atsisesti, rieciasi, bet gydytoja sake, kad cia tik tiek, jog pilvo presas stiprus, bet nugaryte silpna, nes siaip ji ir paramstyta nelabai laikosi, tai nukrenta i sona, tai nuslysta i apacia. Mums tiek D vitamino lasiuku skiria, nes sake kauliukai dar minksti, greiciausiai del sitos priezasties ir sedeti sunku.
labukas , na riecia galvyte tai kai paguldau ant soniuko visu veidu tiesiog inkstadamas i "pagalvele" trinasi , jeigu guli tiesiai tai galvye greitai sukioja trindamas pakausiuka . Mes net visai nuplike pakausiuke
Vitamina D duodam 3-is lasiukus, dozes sake nedidint
O mes sianakt neramus buvom . Uzkilo temperatura 37,8
Is pradziu supanikavau
Bet pagalvojau kad gi ir skiepukus turejom ir dantukas dygsta. Nes visi kiek buvo skiepai jokios reakcijos neturejom.
Tai ir nezinojau to "dziaugsmo"
dinukas parašė:
labukas , na riecia galvyte tai kai paguldau ant soniuko visu veidu tiesiog inkstadamas i "pagalvele" trinasi , jeigu guli tiesiai tai galvye greitai sukioja trindamas pakausiuka . Mes net visai nuplike pakausiuke
![]()
![]()
Is pradziu supanikavauBet pagalvojau kad gi ir skiepukus turejom ir dantukas dygsta. Nes visi kiek buvo skiepai jokios reakcijos neturejom.
Jei pirmus kartus nereagavo i skiepą, tai ir dabar ne nuo skiepo, man infektologė taip sakė. gal dantukai?
graskiux parašė:
Jei pirmus kartus nereagavo i skiepą, tai ir dabar ne nuo skiepo, man infektologė taip sakė. gal dantukai?
o mums sake,kad nuo tu kur gauna 6 menesiuku du,gali kilti temperatura,nors nuo kitu nekilo.nesuprasi cia
dinukas parašė:
![]()
![]()
Is pradziu supanikavauBet pagalvojau kad gi ir skiepukus turejom ir dantukas dygsta. Nes visi kiek buvo skiepai jokios reakcijos neturejom.
Manoji, kai miego nori, tai lygiai taip pat veiduka i pagalve trina, bet as galvoju gal cia nieko tokio?
Kiti vaikai juk ir uzmiega tik koki merliu sau aplink veida sukiodami, tai gal ir musiskiai tiesiog iesko kur isikuisti? Bet galiausiai uzmiega galvyte nusukusi i sona ir ja taip i virsu uzlenkusi
Pakausiukas ir pas mus plikas, bet dabar jau uzaugineja, matosi tokie mazuciai plaukuciai, nors kai maitinu, tai toj vietoj visada buna slapia.
O temperatura manau tikrai gali buti nuo skiepu ir nesvarbu, jog i pries tai buvusius skiepus nereagavo. Mes irgi 6men proga gavom du skiepus ir po ju buvo vienintelis kartas, kuomet prireike zvakuciu nuo karsciavimo. Plius, kai kazkada gavom skiepa, tai gydytoja pasake: "sita skiepu serija gavom silpnesne, tai dar nei vienas vaikas i juos nesureagavo, o va kur pries tai buvo lygiai tokiu paciu skiepu, tai labai stipri ir visi karsciavo". Todel manau jei skiepintu du kartus nuo to paties skirtingu metu, tai vis tiek vaikiukas gali sureaguoti, nors ir pries tai butu nesureagaves.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai