Agneta25 parašė:
merginos, klausimas iskilo, ar jus einate, planuojate eiti i depiliacijas vasku nestumo metu? kojas, pazastis?
Man irgi idomu ir aktualu sia tema?
Agneta25 parašė:
merginos, klausimas iskilo, ar jus einate, planuojate eiti i depiliacijas vasku nestumo metu? kojas, pazastis?
Man irgi idomu ir aktualu sia tema?
napoli parašė:
Ojei, visada bijodavau tokio dalykoMan gerai ir peiliukai
![]()
O ka daryt del to jeigu beria nuo peiliuku?
sveikos, as gimimo dienos prga gavau epiliatoriu su skutimo ir rovimo galvutemis, kojas epiliuoju kolkas nieko blogo jokio berimo, bet nei pazastu nei bikini neimanoma epiliuoti tik skusti kita galvutes, nes skausmas nezmoniskas, karta teko vasko procedura ,tai nepalyginsi skausmo, geriau vasku
o del striju , kokia kaina to sezamu aliejuko?
beja, siandien buvau pas gine, patvirtino 6 savaiciu nestuma, maciau savo zirniuka 2mm dydzio 11mm, pusleleje,...rankos kojos virpejo is dziaugsmo
Sveikinu tapus
O tos sezamo aliejaus kainos nelabai atsimenu, maždaug apie 20-30 lt kainavo buteliukas. Mano draugė pirko buteliuką su purškikliu, tai sakė jai nepatiko jis, geriau pirkti paprastą buteliuką su atsukamu kašteliu. Nes kai susitepa rankos aliejumi, tai sunku paspausti purškiklį.
Ji jau 5 mėn naudoja tą aliejų, ir sakė dar net pusė buteliuko nesunaudojusi
nors labai dažnai juo tepa kūną. Jis naudojamas po dušo ant drėgnos odos.
As jau senokai esu atsisakiusi visokiu kremu kunui, po maudyniu, nes tada geriausiai jis isigeria i oda, naudoju extra virgin alyvuogiu alieju. Oda silkine isbuna iki sekancio karto, skirtingai nei su kremu.
O del striju, esu skaiciusi, kad labai daug kas ir nuo odos priklauso. Jei tavo oda linkusi sauseti, tada nemaza galimybe sulaukti striju. Turiu pavyzdi drauge. Visada skusdavosi sausa oda ir se tau, vaikutis pareikalavo savo... visas pilvelis ir krutine "pasipuose" . Manau tikrai tinka paprastas aliejus, ar sezamo ar alyvuogiu
dziule parašė:
sveikos, as gimimo dienos prga gavau epiliatoriu su skutimo ir rovimo galvutemis, kojas epiliuoju kolkas nieko blogo jokio berimo, bet nei pazastu nei bikini neimanoma epiliuoti tik skusti kita galvutes, nes skausmas nezmoniskas, karta teko vasko procedura ,tai nepalyginsi skausmo, geriau vaskuo del striju , kokia kaina to sezamu aliejuko?
![]()
beja, siandien buvau pas gine, patvirtino 6 savaiciu nestuma, maciau savo zirniuka 2mm dydzio 11mm, pusleleje,...rankos kojos virpejo is dziaugsmo![]()
sveikinimai
Aha, pritariu tau, daug kas priklauso nuo odos.
Ir aš jau senokai naudoju aliejus kūnui tepti. Atradau netoli savęs pilstomo aliejaus parduotuvę, tai kokių ten gėrybių yra
Paskutinį kartą man padarė Makadamijos riešutų ir Jojobos aliejų mixą. Super dalykas. Viską juo tepu, ir kūną, ir plaukus, kartais ir veidą (nors žinau, kad nelabai gerai veidui tokie aliejai).
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai