arualcom parašė:
Man tenka juo ne tik darbe bet ir namie naudotis, nors vyrui ir nepatinka, bet man nepatinka kaip jis issiurbliuoja
![]()
pasitaiko. as saviskiam tfu tfu tfu priekaistu neturiu..
arualcom parašė:
Man tenka juo ne tik darbe bet ir namie naudotis, nors vyrui ir nepatinka, bet man nepatinka kaip jis issiurbliuoja
![]()
pasitaiko. as saviskiam tfu tfu tfu priekaistu neturiu..
lsarkute parašė:
cia kaskaip visos kurim gerokai prikaupusios sau atostogu va as net pusantro mesesio iseisiu anksciau pailseti nei priklauso tai rugpjucio viduryje jau i atostogas keliausim mes....![]()
as turejau 2men.1sav. bet iseinu pailseti nuo liepos men. ir liks dar apie 1.5men. atostogu, tai rugpjucio gale eisiu
nors noreciau, kad ir dabar:)) ziauriai tingiu dirbt...ir be to, jauciuosi pavargusi labai po darbu...kazin, tai praeis?
Agneta26 parašė:
as irgi noreciau ksciau iseiti. cia jum dekretas anskciau ar kaip?koks jusu darbas?man direktorius sake, kad galiu imti atostogu nors ir visa vasara, nes jau yra kita mergaite, apmokiau ja(pagrindai), sake ziuret saves. as ir galvoju, ar mane isleistu anksciau?as dirbu su gyvunais, o ta gydymas, ligos ir t.t. plius prekiu turim nemazai-tampai tuos maisus po 10kg...(as kolegoms pasisakiau, su kuriais poromis dirbu, tai man neleidzia kilnot, bet buna, kad tenka, salia visad gi nebudi)
as privaciai namus valau
tai ir lakstymoir siaip fizinis kruvis nemazas
o i dekreta iseisiu jauciu rudeni,nes jau pilvas nemazas(turiu antsvorio) ir jau sunkiau greiciau judeti
juokauju pastoviai kad tuoj pilvas nosi ries
o dar tik 3menesiukai
gerai kad anksciau tuoktis sugalvojom,o tai buciau buvus kaip balionas
Sveikutes,as i noeciau turet tu atosogu prikauptu,dabar 3 sav ant biuletenio,bet jau teks gryst i darba,fizinio kruvio as galiu isvenkt pati jei noriu darbe,bet va nervu kainuoja kartais. O as i dekretines speju tik menesi laiko iki gimdymo maximum galiu pasiimt arba 2 sav iki gimdymo. o dekretas ir tik 5-7 men ,krutim maitinancioms biski ilgiau.Na kaip sakant ziauru cia !
Dodi2012 parašė:
Sveikutes,as i noeciau turet tu atosogu prikauptu,dabar 3 sav ant biuletenio,bet jau teks gryst i darba,fizinio kruvio as galiu isvenkt pati jei noriu darbe,bet va nervu kainuoja kartais. O as i dekretines speju tik menesi laiko iki gimdymo maximum galiu pasiimt arba 2 sav iki gimdymo. o dekretas ir tik 5-7 men ,krutim maitinancioms biski ilgiau.Na kaip sakant ziauru cia !
o jezau kaip nefaina...cia kurioj saly? patarciau sedet ant biliutenio visalaik...o ka daryt... kas per darbas, kad nervu daug? man kelione nusimato, kaip manot ar saugu?1000km. i viena puse pakeliui 1 nakvyne, atgal be nakvyniu..
Agneta26 parašė:
o jezau kaip nefaina...cia kurioj saly? patarciau sedet ant biliutenio visalaik...o ka daryt... kas per darbas, kad nervu daug? man kelione nusimato, kaip manot ar saugu?1000km. i viena puse pakeliui 1 nakvyne, atgal be nakvyniu..
Del keliones, tai mes su vyru keliaujam - vietoj lektuvu renkames masina, suvazinejam po 1000 km, liepiu jam vairuoti ramiau, stengiuosi snausti, kad nenuobodziauti, stojam net 4-5 kartus, jei reikia ir dazniau -kai tik reikaliukas prispiria ar pykint pradeda
svarbu, kad pailsetum tarp kelioniu bent pora dienu, ar pavyks?
garbanele30 parašė:
as privaciai namus valautai ir lakstymoir siaip fizinis kruvis nemazas
o i dekreta iseisiu jauciu rudeni,nes jau pilvas nemazas(turiu antsvorio) ir jau sunkiau greiciau judeti
juokauju pastoviai kad tuoj pilvas nosi ries
o dar tik 3menesiukai
gerai kad anksciau tuoktis sugalvojom,o tai buciau buvus kaip balionas
![]()
Kada vestuves planuojat?
Mes irgi tuoksimės, liepos 21 d. Kolkas pilvukas nėra labai didelis ir tikiuosi tilpsiu į suknelę ir neatrodysiu kaip balta meška.
Sandra89 parašė:
Kada vestuves planuojat?Mes irgi tuoksimės, liepos 21 d. Kolkas pilvukas nėra labai didelis ir tikiuosi tilpsiu į suknelę ir neatrodysiu kaip balta meška.
![]()
mes tuoksimes rugpjucio 11d
o pas mane didelis nes turiu nemazai antsvirio,jo buvo iki pastojant,o kai tik suzinojom kad laukiames,tai pilvelis tik op ir issoko
as dar tik pradedu siutis suknele,siuveja patare kokia medziagyte pirktis,tai keliausim pirkti kita savaite
o ir modeliukas paprastas labai
pilvelio nepasleps,nors ir nenoriu slepti
as dziaugiuosi kad laukiuosi ir nematau ko slepti
tik tiek,manau kad bus sunku viska istverti,ta puota
tikimes nebus labai karsta
Agneta26 parašė:
Cia Airijoje,darbas- vadovauju parduotuveje tai ir su pavaldiniais buna nervu ir su klientais,visi gi skustis megsta ir grasina ir pan.As bijau gryst i daba nes pries tris metus kai laukiausi pirma kart tai darbe buvo tokia situacija kad grasino su manim klientas susidoroti,as jam ir policija(Gada )iskvieciau,bet deje po savaitgalio i ligonine teko vykt nes persileidau.
Del keliones tai as pati esu atsisakiusi kelioniu jau ilgam na bet visoms gi skirtingai.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai