geris parašė:
Man irgi taip buna, vyras sako ar man laisva ar dirbu, vis tiek pazadini pries astuones![]()
bus lengviau keltis kai maziukus turesim
geris parašė:
Man irgi taip buna, vyras sako ar man laisva ar dirbu, vis tiek pazadini pries astuones![]()
bus lengviau keltis kai maziukus turesim
geris parašė:
tai gerai, kad tik pries astuonias, as tai nuo puses sesiu vartaus
paprastai tai apie 7 vel uzmiegu, bet siandien kazkaip neima miegas, tai jauciu, kad reiks keltis
Vaiduse-33 parašė:
o sitoje foto graziai pilvukas isryskejacia gal kokia suknyte kad graziai pilvuka apgula
bet tikrai maziukas tavo pilvukas, paskui gal soktels labai, sako paskutiniais menesiais labai uzauga
![]()
Tai vat ir galvoju, kaip cia tais paskutiniais menesiais bus..
kolkas turiu nepilnus 2kg priaugtus..nes pradzioje svoris pakrito.. butu gerai, kad per likusius 3men per daug ir nebeprisiklijuotu to svorio...
Labas rytas, ankstyvukes mamytes..
Still parašė:
O cia, kad jau issitraukiau fotoaparata, tai dar nufotografavau ir ne su nestukiniais laikanciais dzinsais...![]()
grazus pilvukas bet nera didelis
Vaiduse-33 parašė:
koks mano pilvukas? aukstai ar zemai?cia man 26savaites
irgi nedidelis pilvukas
vylele, pas mane taip pat kaip uzspaustas, o dar buna, kad turbut isitaiso man atsigulus taip, kad i mano skrandi isiremia..nes viena karta tai jau kaukt is skausmo norejosi...tik pakeitus man poza, ir lialia nuplauke kitaip taisytis..bet valgyti as kai visa gyvenima pripratus buvau, tai vis tiek valgau, juo labiau, kad namuose dabar pas tevus atostogos...mama cia tiek visko prigamina, kad anukelis ar anukele jau dabar nebadautu...
bijau, kad i lektuva neileis, kaip pilvukas iskris per likusias pora savaiciu...
pazymos nesusiveikiau isskrisdama...tai reiketu stengtis per daug neissipust...
Still parašė:
vylele, pas mane taip pat kaip uzspaustas, o dar buna, kad turbut isitaiso man atsigulus taip, kad i mano skrandi isiremia..nes viena karta tai jau kaukt is skausmo norejosi...tik pakeitus man poza, ir lialia nuplauke kitaip taisytis..bet valgyti as kai visa gyvenima pripratus buvau, tai vis tiek valgau, juo labiau, kad namuose dabar pas tevus atostogos...mama cia tiek visko prigamina, kad anukelis ar anukele jau dabar nebadautu...bijau, kad i lektuva neileis, kaip pilvukas iskris per likusias pora savaiciu...
pazymos nesusiveikiau isskrisdama...tai reiketu stengtis per daug neissipust...
man ir buvo, kad raitytis is skausmo pradejau, tai keturiom atsistojau tada praejo
bet va su tuo uzspaudimu ir rugstys antra diena siaubingai kamuoja
gal dar ir del to valgyt nesinori. o del pazymos jei su ryanair skrisi tai yra forma internete, uzlek i bet kokia poliklinika ir paprasyk, kad gydytoja pasirasytu, kad paskui kelblumu kokiu nebutu ;) www.kaunas-airport.lt/images/pdf/ryanair_fittofly_letter.pdf
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai