InKaBa parašė:
mes tai taip stipriai norim i baseina, kad garantuotai vazinetume i kita miesta bent karta per savaite, jei reiktuvyras plaukikas buves, tai ir persikraustytu d…
tai labai gerai, pas manes vyras dirba tai nebutu kada musu vezioti,,,
InKaBa parašė:
mes tai taip stipriai norim i baseina, kad garantuotai vazinetume i kita miesta bent karta per savaite, jei reiktuvyras plaukikas buves, tai ir persikraustytu d…
tai labai gerai, pas manes vyras dirba tai nebutu kada musu vezioti,,,
InKaBa parašė:
ji ir vonelej neverkia, verkia tik kai i ranksluosti vyniojam![]()
Reikes ir mums pabandyti
gintariaa parašė:
Reikes ir mums pabandyti![]()
aisku ji visada soti buna einant maudytis, nes kitaip tai ohoho serenados butu...
InKaBa parašė:
aisku ji visada soti buna einant maudytis, nes kitaip tai ohoho serenados butu...
Mes irgi maudom kai pavalgiusi, kitaip iki pamelynavimo rekia
InKaBa parašė:
siandien nesveikai karsta pas mus... mazoji vos ne vos uzmigo. papuliu nespejau kaitaliot, gere ir gere vis... nuo paryciu iki popietes zvali buvo. idomu kiek miego…
o mano pavalgo ir miega siandiena,kazin kas nakti bus
manajai taip pat ziauriai patinka maudytis, jau vakarais supranta kad maudysim kai rengiam tai rankytem makaluoja, dziaugiasi, ir vandenuke tyli, akyse palaima matosi, gali daryt su ja ka nori, jai taip gera vandenuke, o isimant uzsaukia parodydama kad nenorejo dar is vandens
Mano irgi miega, bet ir tegu, jei nieko neskauda, issikakojo tai tegu ilsisi
As tai tarpkojus papudruoju su krakmolu ir jokiu issutimu pas mus nera, o pamperso irgi nekeiciu daznai, kadangi ji kai kakoja tai normaliai pakakoja ir netriscioja po truputi, o naudoju pampers premium care irgi. net nepasakysiu kas kiek laiko keiciu, visada pries uzmiegant pakeiciu ir kai pabunda...o nakti tai isbuna su vienu, einam miegot apie 11h, o keiciu pampi 6h, jokiu issutimu kolkas nera ir nenusimato
merginos ka tik mano mergina verke daugiau nei pusvalandi tiesiog reke... mazai migojo.. isrengiau, suvysciau nesiojau ir i lovyte dejau visur visur visa dariau merke kaip nesava kokia
tai pagaliau uzkimarino ant ranku tik padejau ir vel zvali bet nors gerai neverkia... kartis daro savo kogero
o dabar as naudoju norvegiskas sauskelnes, man kol kas patinka, suzinojau kad jie norgej dabar kainuoja 12 lr tai radau kas parves uz ta pacia kaina... laukiu nesukaukiu
Vicctoria parašė:
kad jau bandziau bet nera,tik yra tarp antakiu ta lubele ir viskas, mano merginai kasas pint reikia o ne pleiskaneles krapstyti![]()
pas mano panyte tas pats
InKaBa parašė:
jo jo tarp antakiu irgi... pas mane ir kaktyte visa nupleiskanojo... tokia net atrodo pakietejus buvo.
nepasakyciau kad ilgi plaukuciai mazyles
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai