linestra parašė:
Pasirodau mergaites ir jums. Pirmadieni prasideda 24ta savaite![]()
labai grazus :)))))
linestra parašė:
Pasirodau mergaites ir jums. Pirmadieni prasideda 24ta savaite![]()
labai grazus :)))))
Labas mamos
pigiai siulau labai grazius rubelius www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/rubeliai-nuo-2lt-0-6men-mergytei-kaunas
Jinta parašė:
Esu iš ne per didelio miesto, tokio, kuriame nėra nei jogų, nei susitikimų nėščiosioms... Ištekėjau su trijų mėnesių pilvuku (jo dar nesimatė), o dabar džiaugiuos ir draugus džiuginu vis augančiu. Turėjau visokių baimių, kai pilvas neaugo, bet dabar nebesiskundžiu, kaip ginekologė sakė- "talija - 92 centimetrai"argi čia talija...
Kadangi sekančią savaitę skrendu į Italiją, labai smalsu, ar bandėte kuri skristi būdama nėščia :)?
Teko skristi, bet pirmam trimeste.
Jinta parašė:
linesrta, panašu, kad panašiu laiku džiaugsimės![]()
Seika prisijungusi gero auginimo
ziziux parašė:
Sveikos mamytes, norejau paklaust ar dideli jau jusu pilvukai?![]()
man 23 sav ir mano tas pilvas tai nzn, kaip ciuciuka pavalgius... galima sakyt visai nesimato...
vaikiuka jauciu kasdien, bet kazkaip galvojau jau tokiu metu turetu pilvas but grazus ir nemazas...
pirmas mano vaikas, ir esu auksta, tai gal del to....
Kadangi esi auksta, tai ir nesimato. As su viena mergina i baseina einu, tarp musu skirtumas - 2 savaites, tai ji atrodo kaip po geru pietu, o as tai .......visas burbulis jau
Jinta parašė:
Esu iš ne per didelio miesto, tokio, kuriame nėra nei jogų, nei susitikimų nėščiosioms... Ištekėjau su trijų mėnesių pilvuku (jo dar nesimatė), o dabar džiaugiuos ir draugus džiuginu vis augančiu. Turėjau visokių baimių, kai pilvas neaugo, bet dabar nebesiskundžiu, kaip ginekologė sakė- "talija - 92 centimetrai"argi čia talija...
Kadangi sekančią savaitę skrendu į Italiją, labai smalsu, ar bandėte kuri skristi būdama nėščia :)?
Skridau 2 kartus. Gydytojai rekomenduoja skridimo metu gerti daug vandens
Jinta parašė:
Taip, apie vandenį jau žinau, bet kaip kilimo metu - ar nebus kokio netikėto svaigulio? Norėtųsi bent žinoti, kad nepasimesti![]()
Tas netiketas svaigulys gali buti ir nesilaukiant. Nes man kiekvienu skrydziu ne tik,kad ausys uzkrenta, bet ir galva svaigsta, neretai ir plysta is skausmo
Jinta parašė:
Taip, apie vandenį jau žinau, bet kaip kilimo metu - ar nebus kokio netikėto svaigulio? Norėtųsi bent žinoti, kad nepasimesti![]()
man svaigulys buna kai kyla, galva tokia lyg apspausta, bet padedu galva ant kedes ir jokio svaigulio nejauciu
O seip niekas po skrydziu nepasikeite
ir vandens negeriau, nes visai nenorejau
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai