Austėja25 parašė:
Elevit pronatalir čia ne maisto papildas,o grynai vitaminai
![]()
Aš juos geriau kai pirmosios laukiaus, dukra yra alergiska, tai su šiuo nestumu nerizikavau gerti, gyd.sake, kad tai gali būti viena iš alergijos priežasčių.
Austėja25 parašė:
Elevit pronatalir čia ne maisto papildas,o grynai vitaminai
![]()
Aš juos geriau kai pirmosios laukiaus, dukra yra alergiska, tai su šiuo nestumu nerizikavau gerti, gyd.sake, kad tai gali būti viena iš alergijos priežasčių.
perlyte2008 parašė:
na nelabai tikiu,kad vitaminai gali sukelti alergiją... o kam būtent dukrytė alergiška?
Nemanau, kad reikia cia taip gasdintis. Juk nestumo metu moteris daugiausiai vitaminu ir maistiniu medziagu atiduoda leliukam. As pavyzdziui vitaminu sgeriau tik pirmus tris menesius, paskui nutraukiau, nes nemaciau reikalo ju gerti. Mano kraujo tyrimai visuomet geri, slapimas geras, pati jauciuosi puikiai. Nei plaukai labiau slenka, nei nagai luzineja, nei dantys byra. Cia kaip ir visa kita priklauso nuo organizmo.
Austėja25 parašė:
na nelabai tikiu,kad vitaminai gali sukelti alergiją... o kam būtent dukrytė alergiška?
Neaisku kam, tyrimai neparodo. Na, bet jeigu ir gyd taip pasake, tai kažkaip galvoju geriau negersiu jokių vitaminų, valgau daug daržovių vaisiu, manau visko kudikeliui pakanka, kraujas stiprus ir visi kiti tyrimai visa nėštumą geri.
Gretozhka parašė:
Pampers new baby lb faini![]()
na, as pampers sensitive nusipirkau, nzn manau visi pampers firmos geri

Austėja25 parašė:
dantukai byrės?![]()
siaubas
![]()
taip byres, ir nesvarbu tie vitaminai geriau nestumo metu ir po jo ir kalci, kosmaras kazkoks buvo
zyle77 parašė:
Kai pagimdysim isslinks pakankamai, uz visa nestumo laikotarpi atsiimsimNors labai tikiuosi, kad geriant vitaminus daug bedos nebus. As labiau del dantu bijau.
na as pasidariau karatinini tiesinima, tai netikiu
o karatinas gydo plauka, daug vitaminu duoda, plaukas zvilga. labai geras dalykas, jis labiau veikia, kaip gydimas, negu tiesinimas
dabar tokie plaukai grazus, nesusivelia, ir tiesint gali su znyplem, sveikas plaukas. liuks
ir darysiu dar ne karta
as.juste parašė:
Nemanau, kad reikia cia taip gasdintis. Juk nestumo metu moteris daugiausiai vitaminu ir maistiniu medziagu atiduoda leliukam. As pavyzdziui vitaminu sgeriau tik pi…
na tai tu gi dar nepagimdei viskas prasideda po gimdymo praejus kiek laiko, mano dantys visada buvo sveiki, o plaukai super tankus grazus ir ilgi nestumo metu pasidare, o po visko siaubas nezinojau ka daryti
bliuch parašė:
as manau cia kiekvienai skirtingai, mano draugem viskas ciki, nei plaukai slinko, nei dantukai birejo![]()
baltai pavydziu, nes labai ilgai ir sunkiai viskas atsistato, na bet nieko tokio atsistate tada atsistatys ir dabar
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai