bukasacka parašė:
keista...o pas mane yra
ten ta juostelė nuo to, kad šiknos žandai suspausti būna visad
bukasacka parašė:
keista...o pas mane yra
ten ta juostelė nuo to, kad šiknos žandai suspausti būna visad
Sveikutes.
Po keliu dieneliu pertraukos vel griztu i eteri.
Taigis pasidariau as ta gliukozes toleravimo testa - buvo baisu, po valandos laukimo ciut is klumpiu neisvirtau, gerai, kad greit susigriebiau ir kaip beprote pradejau turimu zurnalu vedintis, o tai jauciu buciau as ten issitiesusi garantuotai.
Paaiskejo, kad cukrus kraujyje pas mane geras, bet va kraujas labai nusilpes - mazakraujyste.
Dabar taip neramu del mazojo pilvuko gyventojo, kad jam netruktu ten oriuko, nes prisiskaiciau, kad esant mazakraujyste, organai nepakankamai aprupinami deguonimi.
Tai dabar vaistukai ir valgymas visko, kas pakeltu hemoglobina. Tai vat tokios pas mane bedeles, pasibedavojau...
...Orchidėja... parašė:
Sveikutes.![]()
o tai tik dabar tau gliukozės toleravimo testą darė? Man kažkur apie 24 sav jį padarė jau....dabar nieko
na
...Orchidėja... parašė:
Sveikutes.![]()
man irgi pripazinta mazakraujyste, tai pageriau Ferro-Folgamma tokiu vaistuku ir dabar jau viskas gerai
Gretozhka parašė:
o tai tik dabar tau gliukozės toleravimo testą darė? Man kažkur apie 24 sav jį padarė jau....dabar nieko![]()
Taip, man tik dabar kazkaip, nes apziuros echoskopu metu pamate, kad vaikiukas 1sav ir 2 dienelem didesnis, nei kad turetu buti, tai itare, kad del cukraus (pries tai paskutinis echoskopas buvo darytas 5menesyje), tai gal del to nesusizgribo anksciau jo paskirti, nemate reikalo.
Ir kraujo tyrimas man buvo darytas tik pacioje nestumo pradzioje, lygtais 12 savaite.
...Orchidėja... parašė:
Taip, man tik dabar kazkaip, nes apziuros echoskopu metu pamate, kad vaikiukas 1sav ir 2 dienelem didesnis, nei kad turetu buti, tai itare, kad del cukraus (pries t…
čia Lietuvoj taip? Nes man nuolat visus tyrimus kartoja
Emilija76 parašė:
na
O greitai pavyko pasikelti ta hemoglobina?
Man sake nusipirkti kazkoki Tardyferon ir gerti pirma savaite po dvi tabletes, o po to po viena. Tai as jau ir taip su tualetu sunkiai bendravau, o dabar tai jau is viso galesiu jauciu kukuoti atsisedusi, kai dar labiau uzkietes.
Gretozhka parašė:
čia Lietuvoj taip? Nes man nuolat visus tyrimus kartoja![]()
Taip taip, cia musu zemeleje taip.
Man tik kiekvieno vizito metu duoda siuntimus slapimui pasidaryti, o kraujuko kazkaip neduodavo.
Nors pati mielu noru daryciausi kiekviena menesi tuos tyrimus, vis lengviau "sugaudyti" kas organizme vyksta.
arsana parašė:
Na tiesa sakant vaziuokle ta pati visoms trims dalimstiek lopsiukui, tiek kedutei, tiek sportinei daliai
tikiuosi, kad mum tokio atvejo nebus, kaip jusu sese…
Tikiuos ir aš;)
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai