lelyte.agne parašė:
o man tai nieko neskauda tik paruosiamieji uzeina ir viskas
Net eiti skauda ir net ir net nugara surakina .
lelyte.agne parašė:
o man tai nieko neskauda tik paruosiamieji uzeina ir viskas
Net eiti skauda ir net ir net nugara surakina .
sveikos merginos, man spalio pradzioj terminas, bet gydytoja sako, kad tureciau isvaiksciot dar sia savaite, ne ilgiau...
biski isiterpt norejau i jusu pokalbius, tikiuosi nesupyksit :)tai norejau jusu paklaust, ziuriu cia kalbat apie paruosiamuosius saremius,,, man jau antra diena daznai pilvas sukieteja ir vel atleidzia, buna kartais su skausmu, kartais nea. Nebesuprantu ar cia tie paruosiamieji? ar man jau cia lekt pas gydytoja? ir i valanda kiek kartu sukieteja tas pilvas jums?ar neskaiciavot ne karto?
gemma parašė:
sveikos merginos, man spalio pradzioj terminas, bet gydytoja sako, kad tureciau isvaiksciot dar sia savaite, ne ilgiau...
tai gerai,kad pilvelis kieteja, vadinas leliukas ruosiasi jau ateiti
o saremiai tai mazdaug kaip per mm turetu skaudeti ir kuo toliau tuo labiau
ir turi skausmas nedingti
gertruda1 parašė:
Sveikinu:))) na ir kaip laikotes? Kaip viskas praejo? Su saremiais ar vandenim nubegusiai vazevai?
gertruda1 parašė:
Sveikinu:))) na ir kaip laikotes? Kaip viskas praejo? Su saremiais ar vandenim nubegusiai vazevai?
dekui
laikomes visai neblogai
tik svoriukas letai auga ir turim gelta
bet po truputy taisomes, stengiames daug valgyti
vaziavau su strenu skausmais, prasikankinau visa nakty be miego, nuvaziavom apie 12 dienos i ligonine, tai buvo 2cm atsidare, pagulde stebejimui, bet prasidejo dar didesni skausmai strenu, tai ir sedejau ir stovejau ir keleis palatoj ejau
po 4 val jau 4 cm ir uzfiksavo saremius
tai greit susipakavom ir y gimdykla, 17.40 jau laikiau savo maziuka ant krutines. vandenis nuleido gimdykloj. norejau epiduros, bet jau per velu buvo kol iki gimdyklos nuejau, tai ir dziaugiuosi kad taip gavosi ir apsejau be vaistu.
gimdziau dviem sav anksciau, bet vandenys jau buvo zali, tai kirpo kad greiciau isgimdyciau
tai vat, ir zinok kada cia tas gimdymas turi but
oderiukee parašė:
dekuilaikomes visai neblogai
![]()
Tai vat matai kaip. Ir susiprask kada kas prasideda
oderiukee parašė:
dekuilaikomes visai neblogai
![]()
nu va matai gal per echo kai ziuri nematu vandenu spalvos? tik kieki ar jo pakanka
renata301 parašė:
nu va matai gal per echo kai ziuri nematu vandenu spalvos? tik kieki ar jo pakanka
Spalvos tai nemato bet kiek jo yra tai jie kazkaip ten nustato.
Na va kaip smagu girdeti, kad jau mamytes savo stebukliukus supuoja
as savosios laukiu nesulaukiu, bet ji vis neina niekaip... :/ sia nakti vel be miego, maniau jau isvaziuosiu i ligonine, nes jau tiek buvo nugara sueme man, kad iki asaru galima sakyti... bet va vis nieko, vis vaikstau su pilveliu as
man visi sake, kad pagimdysiu anksciau, nes man vis skausmai ir smulkute esu, net nesimato svorio priaugusiu tik pilviukas
Na tai gali buti, tos pagrindines jei jau dingo, tai bus jau po kiek laiko naujienos, jog leliukus supuoja ir dziuagiasi jeis
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai