skirmiki parašė:
mezginiaivaikams.blogas.lt/mezgam-vaikiskas-kojines-109.html
As mamukai dabar sitas mezgu visai puse bedos, nors kojinaites man irgi labai ikyru![]()
Jau turiu tokias numezgusi
skirmiki parašė:
mezginiaivaikams.blogas.lt/mezgam-vaikiskas-kojines-109.html
As mamukai dabar sitas mezgu visai puse bedos, nors kojinaites man irgi labai ikyru![]()
Jau turiu tokias numezgusi
jolitukasg parašė:
Labas rytukas, senai cia berasiau, maciau kalbates apie judesiukus, mano mazylis tai ojoj kaip juda, jau ir su sesyte ir su broliuku pabendravo, ant tetuko tik buvo supykes,o gal kaip tik ne- kai tik vyras uzdedavo ranka is karto nurimdavo,gal cia i gera![]()
Buvom pas gydytoja, dare echoskopa, kadangi ir tetukas dalyvavo taimusu maziukas pasirode tetukui, taigi tuesime sunuti. Sunus labai apsidziauge, tetis euforijoj,o dukra iek tiek nuliudo - sako kam as kasytes pinsiu ir nagus lakuosiu
![]()
Va tokios musu naujienytes. visoms geros dieneles![]()
Sveikinu su gerom naujienom
Tai taip ir sako kad nuo tecio rankos nurimsta maziukas. Gal nieko keisto
kaip smagu kad ir kiti vaikai gali dalyvaut visame sitame
revai parašė:
Labas rytas mamytes :)) as prasau jusu patarimo ir nuomones apie vezimely stokke.. gal zinot jo + ir - ? siulo man deveta pilnos komplektacijos gerai islaikyta tik neapsisprendziu.. jei nesunku issakykite savo nuomone apie ji
Net neisivaizduoju...nieko nesu girdejus apie si vezimuka
ir apskritai is manes tokia "zinove" vezimuku kad tik emmaljunga zinau daugiau jokiu
Rasiuks. parašė:
Jau turiu tokias numezgusi![]()
As irgi siandien baigiau, bet dar mazesniu reikia naujagimiui, sitos didokos
skirmiki parašė:
As irgi siandien baigiau, bet dar mazesniu reikia naujagimiui, sitos didokos![]()
Naujagimiui tikrai mazesniu reikia, bet as pakankamai naujagimimas turiu, tai manau nebemegsiu.
moliugele parašė:
Sveikinu su gerom naujienomTai taip ir sako kad nuo tecio rankos nurimsta maziukas. Gal nieko keisto
kaip smagu kad ir kiti vaikai gali dalyvaut visame sitame
![]()
As irgi kazkaip pamastau kad fainai tiems mano vaikuciams,jau ir patys didoki ir dar maziuka broliuka tures :).. visada pati norejau mazo broliuko ar sesutes, bet..., tai matyt dievulis sudeliojo sitaip
Labas rytas
Nezinau kaip kitur, bet pas mus Vilniuje sninga
tad sveikinu su pirmosiosmis snaigemis
Beje vakar MB pajuto pirmuosius bumbsiukus
tai toks soke
buvo begalo malonu stebeti reakcija
Norejau pasiteirauti ar kazkuriai kieteja pilvukas? Man jau dvi dienas kieteje ir kartais buna, kad net suskausta
Labas rytas
su pirmuoju sniegu
man kietėjo, tai ginė pasakė, kad taip dažnai nėštukėms būna dėl magnio trūkumo, sakė gerti magnesium diasporal kartą per dieną (aš jokių kompleksinių vitaminų nėščiosioms negeriu), kaip tik kitą dieną echoskopą ėjau darytis, tai matė, kad gimdą paspazmuoja, tai liepė savaitėlę tų magnesium diasporal pagerti du kartus per dieną, o po to po visai nenutraukti ir gerti po vieną. Tai po poros dienų, kai šitą magnį pradėjau gerti nustojo kietėti
salento parašė:
Labas rytas![]()
Nezinau kaip kitur, bet pas mus Vilniuje sninga
tad sveikinu su pirmosiosmis snaigemis
![]()
Beje vakar MB pajuto pirmuosius bumbsiukustai toks soke
buvo begalo malonu stebeti reakcija
![]()
Norejau pasiteirauti ar kazkuriai kieteja pilvukas? Man jau dvi dienas kieteje ir kartais buna, kad net suskausta![]()
Sveikute...man taip buvo 19 sav.,kietejo pilvukas ir jauciau spazmus gaktos srityje, zemai nugaroje, bet nepastovius..nuvykau pas savo gydytoja,apziurejo ir pagulde i ligonine, isgulejau savaite..state laselines ir vaistuku gavau...nustate, kad vaikiukas labai zemai, pradejo spausti kakleli ir bijojo, kad nepradetu atsidarineti...bet thiu thiu thiu, dabar negaliu skustis, jauciuosi gerai ir leliukas zymiai suaktyvejo, nes jis pakilo auksciau ir turi daugiau vietos duotis
niu cia tik mano ivykis, nes manau tau gali buti ir kitaip, bet vis tiek geriausia pasitarti su savo gydytoju ;) sekmes...
1 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai