Erikaba parašė:
Laba diena, Merginos.
Ar Jums yra išskyrų? Ar tik čia man vienai. Truputį nerimauju.
Kokios? Buna ir man
Erikaba parašė:
Laba diena, Merginos.
Kokios? Buna ir man
Erikaba parašė:
Laba diena, Merginos.
Jei vandeningos tia normalu zinokit.Yprasta nestumo
metu, stebekit kad nebutu kraujo priemaisu
Gossip girl parašė:
Jei vandeningos tia normalu zinokit.Yprasta nestumo
metu, stebekit kad nebutu kraujo priemaisu
Kraujo priemaišų nėra, tik kartais tokios gelsvos būna. Bet nieko neskauda, niekas neperšti ir pan.
Akire12 parašė:
Kokios? Buna ir man
Iš pradžių bespalvės, paskiau tokios neryškiai gelsvos. Bet nieko neskauda, neperšti
Sveikos ! Prisijungiu prie jūsų grupelės . Buvau pas gydytoją praeitą savaitę pasakė 8+1 , nusprendė pagal vaiko dydį ( nors pagal mano skaičiavimus 7 savaitę ) nors pirmasis irgi didelis buvo . Tai nusiuntė į prenetalini centrą darytis genetinius tyrimus dėl dydžio vaiko ir dėl amziaus . Ar jus siuntė darytis ? Apskritai ar parodo jis kažką ?
Nertee parašė:
Sveikos. Ar kam buvo jog patepliojo rudai? Nerimauju nors ir ne kraujas bet kažkaip sunerimau šiandien. Dar tik 6+5
Man buvo pačioje pradžioje, 4+1. Kelias dienas tepliojo ir praėjo, PRG buvo geras. Bet man panašu dėl didelio fizinio krūvio ir santykių
everglow parašė:
Man buvo pačioje pradžioje, 4+1. Kelias dienas tepliojo ir praėjo, PRG buvo geras. Bet man panašu dėl didelio fizinio krūvio ir santykių
Labai tikiuosi kad praeis ir viskas bus gerai. Nežinau ar šiandien likti namie ar nekreipti į tai dėmesio..
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai