Klora parašė:
sveikos mamos ar kuri bande duoti vaikiukui saltibarsciu? Mano damute siandien labai jau skaniai valge su bulvem virtom galvoju ar neper anksti![]()
seniai isragautas dalykas
viska suvirskina, tik svoguno laisko neduodu, nes nesuwirskina
Klora parašė:
sveikos mamos ar kuri bande duoti vaikiukui saltibarsciu? Mano damute siandien labai jau skaniai valge su bulvem virtom galvoju ar neper anksti![]()
seniai isragautas dalykas
viska suvirskina, tik svoguno laisko neduodu, nes nesuwirskina
Jonike parašė:
Idomu tai,kad maniskei kefyras nepatinka,o va salcius valge![]()
o maniskis kefyra paragawes plesia is ranko ir siurbia taip godziai , pieno nemegsta
adriuke parašė:
seniai isragautas dalykasviska suvirskina, tik svoguno laisko neduodu, nes nesuwirskina
Nu mes dar tik 6 dantukus turim buna kad kramto buna kad ne tai pabijojau duot su tirsciais bet kita karta jau valgysim viska nes labai jau jai patiko
eziukas33 parašė:
Mamos papasakokite ka naujo jusu mazyliai ismoko. Mano
Mano jau pampi nunesa i siuksline ismest ir savo rubelius i skalbiniu deze, pries tai nesdavo bet tiesiai i vonia mesdavo o dabar jau ten kur priklauso o taip tai daug ka moka kaip nori valgyt nueina atsiseda i maitinimo kedute kuri nuleista iki zemes kad pati atsisestu ir saukia niamne
valgo pati varskyte su sauksteliu bet turi rankytei laikyt ant stalo neiseina jai
kas vakara sakau ainam praustis tai ji pirmutine vonioj stovi ir kelia kojas kad kelnes mautum
Klora parašė:
Mano jau pampi nunesa i siuksline ismest ir savo rubelius i skalbiniu deze, pries tai nesdavo bet tiesiai i vonia mesdavo o dabar jau ten kur priklauso o taip tai d…
kokia faina. mano pagaliau ismoko ploti ir su liezuwiu sakci. bando sukuotis. nieko ypatingo. mes tik ant fiziniu dalyku greiciau o ant wisu kitu matyt weluosim.....
Maniškis irgi jau kurį laiką nuneša kokią šiukšlę į šiukšiadėžę išmeta, jau pradeda sakyti ate ate. Kamuolį mėto, ridena, labai smagu jam su kamuoliu žaist, ypač, kai įsijungiu ir aš ar tėtis. Duoda penkis :-D labai visas patenkintas. Tik su puodo reikalais kažkaip išsiderinom. BUvo kas pusvalandį, o dabar neaišku. Gali ir dvi valandas nesysiot, gali ir per pusvalandį 2kart, tai daug prisysiotų kelnyčių būna per dieną. Šukuojasi, ploja jau seniai. Moka užlipt ant sofos ir nulipt atbulom, o prieš kelias dienas nuo sofos, žiūriu, ant kompo stalo užsikorė
tai db sofa stovi nustumta į šoną. Ir dar, jau vakar lauke ėjo pats vienas, nenorėjo mano rankos, nes iki šiol kažkaip jam lauke nedrąsu vienam buvo, stovėdavo ir laukdavo rankos
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai