ingius68 parašė:
sveikutes mes taipogi supojame savo suneli gime antradieni , sendien gryzome jau namo , svere 2990, ugis 49 cm , pats gimdimas truko 21 val , mazylis labai ramus , …
sveikinu!sveikinu!sveikinu!!!
ingius68 parašė:
sveikutes mes taipogi supojame savo suneli gime antradieni , sendien gryzome jau namo , svere 2990, ugis 49 cm , pats gimdimas truko 21 val , mazylis labai ramus , …
sveikinu!sveikinu!sveikinu!!!
ingius68 parašė:
aciukas![]()
Sveikinimai
jele25kr parašė:
tai vat kad ryt zadam su seima aplankyti kapus,bet itariu kad be sansu man bus,nes jei naktele bus ne kokia tai busiu be jegu ir pyktatai as irgi po sinadienos vizito pas daktare nezianu ka ir galvoti,pasake na jei nepagimdysi tai penktadieni susimatom
galvoju,man jog dar dvi sa,sako lelius jau rimtai nusileido,gimdos aukstis sumazejo 5 cm,sako cia yra nemazai,ir plius tinki pradejai,viska rodo kad gimdymas jau ne uz kalnu,tai dabar sedziu ir galvoju,kad nelabai noreciau ryt gimdyti,nes ziuriu isskyru ziauriai daug eina,ir pilvukas vis kieteja.Na as labiau orentociau i mm termina,zinot tas esho paklaidas daro ir ko veliau njo daro to didesne paklaida,na bet mane bent jau guodzia tokia mintys,jei iseis kamstys tai per 3 paras gimdymas prasides,o jei vandenys nubegs irgi siek tiek laiko yra
o dusas padeda tikrai skausmus nuimti,as isgeriau ibuprofeno,pokol sedziu atrodo viskas man gerai,bet atsistoti tikrai bijau :zliumbiu:</blockquo
Be gleiviu kamscio galima ir menesi isvaiksciot ir gali nepagimdyt! As jau dvi savaites be jo vaikstau ir su 4cm atsidarymu, ir dar nieko!![]()
Indryte18 parašė:
labas vakaras mamytesnoreciau pasiklausti kaip ten yra del to magnio gerimo (kalbu apie miltelius) vienur skaitau kad nestumo gale nebegalima, kiti sako kad gal…
man gydytoja sake, kad rai yra grynai psichologinis dalykas!
as ji geriau iki gal kokios 38 savaites taip nuo 25 kazkur. O nuo 30savaites net po 3pakelius i diena reikejo gert! Ir nieko, kaklelis kuo minksciausias ir puikiausiai atsidarineja
Zuvytte parašė:
Mano spaudimas buvo 114/50. Tai kavos reik pagert gal? Visad budavo 110/60![]()
Kava kelia spaudima. Pas mane dazniausiai irgi buna 100/60 ir pan, tai as rytais kava geriu - viena puodeli per diena galima, o daugiau nestukems nerekomenduojama
Zuvytte parašė:
Man kelias dienas kaip atsistoju ryte subega kraujas i kojas zemyn ir pradeda niezet ir patinsta kokias 5 min. Kazin kas cia, ar jum taip buve?
Greiciausiai maaziukas uzspaudzia kokia kraujagysle jau
palette parašė:
Laba diena visoms.5:47 ryto mūsų gražuolis berniukas išvydo pasaulį.viskas įvyko natūraliai, labai greitai pasidarė stiprus sąrėmiai, kaklelis atsida…
Sveikinimai
@gnetuk parašė:
tai tau dar nedave siuntimo?man jau dave,sako jei iki 6 nepagimdysiu,tai kokia 8d.nuvaziuoti![]()
Man jeigu ka ten salia ir iskart ir guldo, tai jei 7 nueisiu dar pas gydytoja, tai iskart greiciausiai ir duos ta siuntima, tik manau ant savaitgalio neguldys, o lieps pirmadieni vaziuoti.
Man tai vis pamaudzia, ypac jeigu daugiau pasivaiksau, mazyliuke patampau, tai ir maudzia, o vakarais mes su mazyliuke siltoj vonioj abi maudomes, tai irgi sako spartina viska, tai labai tikiuosi, kad jau 7 diena pas gydytoja nereikes...
As jau irgi labai noriu greiciau gimdyti, jau norisi ir pilvuka nusimesti ir mazyliuka ant ranku supuoti, o ir mazoji pamato vaikus, tai rodo ir saukia "lialia", labai jau jai rupi. Mama atveze labai faina kombinzoniuka - kiski mazajam, tai sakiau aprenksim pipira ir mazyliukei parodysim toki kiski, nes jai labai kiskiai patinka
Mig. parašė:
Ryt likt vienai namuose ir ne kasNespes namiskiai gryzt jei tau prireiks pagalbos. Eismas bus intensyvus, visur kamsciai.
Na greitoji jeigu ka tikrai atvaziuos greiciau, del to jaudintis manau neverta
Indryte18 parašė:
labas vakaras mamytesnoreciau pasiklausti kaip ten yra del to magnio gerimo (kalbu apie miltelius) vienur skaitau kad nestumo gale nebegalima, kiti sako kad gal…
Nepataria nuo 36, nes saremiai paskui gali buti ar per silpni ar nebuti. O kojas sutraukia nestumo gale dazniausiai del padidejusio svorio ir pan.
kisstyy parašė:
Portadowne as gyvenuO tu is kur?
As dungannone
palette parašė:
Laba diena visoms.5:47 ryto mūsų gražuolis berniukas išvydo pasaulį.viskas įvyko natūraliai, labai greitai pasidarė stiprus sąrėmiai, kaklelis atsida…
Sveikinu sulaukus sunelio
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai