nrimante parašė:
Praneskit kai suzinosit ir man
Ryt parasysiu
nrimante parašė:
Praneskit kai suzinosit ir man
Ryt parasysiu
nrimante parašė:
Kiek nutraukto pieno ml duodat 8 sav kudikiui?
Maniski beveik 7sav suvalgo nuo 100 iki 140ml... nors kartais ir daugiau suvalgo( is po lauko )
o taip, kad nepersivalgytu, tai maitinant tarpus darau, panesioju, kad sotumas ateitu, nes besociuke yra, ir lb greit istraukia...
Milagra parašė:
Maniski beveik 7sav suvalgo nuo 100 iki 140ml... nors kartais ir daugiau suvalgo( is po lauko )o taip, kad nepersivalgytu, tai maitinant tarpus darau, panesioju…
o kiek kartu maitinat? kas trys valandos ar kaip?
berods jus su gestaciniu diabetu buvot? kaip leliukuas, kaip pati?
Mano po 120ml,galvoju gal daugiau jau duoti
siandien vel zaliai daro ir kvapelis atsirado.kazin nebus kokia infekcija,neramus tai ka zinau,nakti bent duoda pailseti... prisiskaiciau intike apie tas infekcijas baisu pasidare. Kazin ar yra koks tyrimas visa zarnyna jam patikrinti,ar reikia gydytojos prasyti siuntimo ar be siuntimo blemba buciau ramesne,nes dbr tik lasiukus keiciam o naudos nulis,bent zinotumem nuo ko geriam. Beje gal kuri folio duodat? Mums israse del mazakraujystes
dowile_s parašė:
o kiek kartu maitinat? kas trys valandos ar kaip?berods jus su gestaciniu diabetu buvot? kaip leliukuas, kaip pati?
As tai kas 3 duodu kartais po 2.5.
dowile_s parašė:
o kiek kartu maitinat? kas trys valandos ar kaip?berods jus su gestaciniu diabetu buvot? kaip leliukuas, kaip pati?
Matinu kas tris valandas, tik nakti didesnis tarpas gaunas. Pavalgo puse desimt ir iki triju ismiega, tada ryte devinta kyla vel valgyt...
taip, buvau su gestaciniu... kinderitai tyrimus dare ligoninej tai viskas ok, tik dar man reik pakartotinai gliukoze pasidaryt... zadu artimiausia savaite... o taip tai svoris gerai auga, pirma menesi 1,1kg...
Milagra parašė:
Matinu kas tris valandas, tik nakti didesnis tarpas gaunas. Pavalgo puse desimt ir iki triju ismiega, tada ryte devinta kyla vel valgyt...taip, buvau su gestaci…
tai saunu
maniskis pirma menesi 700 g priaugo. konsultavo endokrinologe tai irgi viskas gerai, tik liepe nepermaitinti. sakau ka reiskia permaitinti, sake per menesi virs kilogramo. tai taip keista man pasirode. kiti ir 1.5 kg priaugo. ar cia tik mums, kad buvo gestacinis reikia ziureti. man irgi reikia pakartotinai gliukoze pasidaryti, dare rytini cukru nevalgius, tai norma buvo, tik neaisku kaip butu po gliukozes.
dowile_s parašė:
tai saunumaniskis pirma menesi 700 g priaugo. konsultavo endokrinologe tai irgi viskas gerai, tik liepe nepermaitinti. sakau ka reiskia permaitinti, sake per me…
maniskis pirma men 1,7kg priaugo,maitinu mp,tai cia jau permaitinu?
daug vaikuciu per pirmus men po kg ir daugiau priauga,bent jau ir pirmas mani vaikas taip augo
@gniiii parašė:
maniskis pirma men 1,7kg priaugo,maitinu mp,tai cia jau permaitinu?![]()
daug vaikuciu per pirmus men po kg ir daugiau priauga,bent jau ir pirmas mani vaik…
tai vat ir man keista pasirode, bet cia gal ne visiems galioja, nes man gestacini diabeta nustate buvo. tai manau del to
jeigu per menesi 3 kg priaugtu, manau jau butu permaitintas kleckas
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai