AuReLiJa J parašė:
Bacilas naikinti:)?
aha
AuReLiJa J parašė:
Bacilas naikinti:)?
aha
zivilytee parašė:
Musu jau kokias dvi savaites rodo ir sako ate ate ir katuciu ploja labai smagu. kartais iseina vietoj ate tete pasakyti ttai tetukui daug dziaugsmo buna
maniskis irgi anksciau ir tete ir baba mamam ate pasakydavo.bet siandien tas ate toks buvo neiprastas.as jam pasakiau, o jis ziuredamas man i akis taip aiskiai ir graziai ate sako.kaip koks suauges paeme ir atsisveikino
aukse79 parašė:
Koks greitutis mazutis![]()
Maniskis t.p.daugiau fiziskai padirbejo,na nuo jusu atsiliekam,bet man jau jis dau…
Sveikinam
pas maniski irgi keistai dantys prasikale - 3 virsuj ir 3 apacioj.
bloodflower parašė:
Taip, del miego
Man labai idomu ar tas tabletes atlieka savo funkcija. Kazkaio skaiciau as ivairiausius forumus kur mamytes raso kad nepadeda, galvoju ar verta jas pirkti jejgu nesuweiks
justyte@ parašė:
Man labai idomu ar tas tabletes atlieka savo funkcija. Kazkaio skaiciau as ivairiausius forumus kur mamytes raso kad nepadeda, galvoju ar verta jas pirkti jejgu nes…
Tie vaistukai homeopatiniai, tai manau stebuklo tikėtis tikrai neverta
AuReLiJa J parašė:
kodėl gali nenorėti miegoti savo lovytej, prieš tai vis miegodavo o dar tik pernesu ir verksmas
serga tai mane gal šalia jausti nori
:nezina…
Jei blogai jauciasi tai ir maniske nori buti salia. Nors mes dabar lovytes krasta uzkelem nes jau stojasi, tai irgi nei diena nei nakti nenorejo but..bet jau apsiprato su nauju vaizdu :-). O gal kas lovytej nepatiko? Bet jei sergat tai greiciausiai del to nori buti prie mamos, juk mama geriausias vaistas
Na ka siandien mums taip pat 8men.!
sveikinam kitus sukaktuvinikus!!

ciauska daug
besijuokdama vis specialiai virsta atgal, nu lyg lostusi atgal
veliau eisim pas daktare apziurai
jolanta90p parašė:
Na ka siandien mums taip pat 8men.!sveikinam kitus sukaktuvinikus!!
cia mergina su kovo 8d gautom gelytem nuo senelio(pasidziauge is kart beveik ismetimui:))…
Sveikinam grazuolyte!
misskit parašė:
Jei blogai jauciasi tai ir maniske nori buti salia. Nors mes dabar lovytes krasta uzkelem nes jau stojasi, tai irgi nei diena nei nakti nenorejo but..bet jau apsipr…
Na mes irgi paleidom žemyn lovytes ciuzinuka
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai