Sarune2 parašė:
Man terminas irgi 21d :))
jau musu penkios 21 diena
Sarune2 parašė:
Man terminas irgi 21d :))
jau musu penkios 21 diena
brigusia parašė:
Cia dar niesciuju hipertonija prisidejo. Na taip ryt arba poryt jau pamatysiu savo klecka, bet atsiranda baime.
man irgi kuo arciau termino, tuo baisiau darosi. dabar apie gimdyma stengiuosi negalvoti, anksciau laiko nepanikuoti.
brigusia parašė:
Cia dar niesciuju hipertonija prisidejo. Na taip ryt arba poryt jau pamatysiu savo klecka, bet atsiranda baime.
viskas bus gerai
OlgaVan parašė:
jau musu penkios 21 diena![]()
Tai jei dar visos pabyresim antradieni
OlgaVan parašė:
man irgi kuo arciau termino, tuo baisiau darosi. dabar apie gimdyma stengiuosi negalvoti, anksciau laiko nepanikuoti.
O as kuo arciau, tuo ramiau apie tai galvoju ir kieviena vakara pries miega isgerus avieciu lapu arbatos klausau Mocarto ir svajoju kaip gimdau naturaliai ir lengvai ;)
Viskas bus gerai, butu smagu, su mazyliu pasimatyt ta diena, kuri numatyta ;)
Sveikos mano terminas irgi 21d. Laukiu nesulaukiu. Si ryta pastebejau kitokiu nei paprastai isskyru. Kazkos kakavines spalvos drebuciu gumuliukas. gal tai buvo tas kamstis?
turiu tokia knyga apie nestuma, tai ten parasyta, kad daugiausiai gimdymu statistiskai buna antradieniais, o maziausiai sekmadienias. Cia siaip idomus faktas;
giedrim parašė:
viskas bus gerai. dar pasimegaukit paskutinėm dienelėm, nes paskui bus kiti rupesciai, pvz. ar užtenka pienuko, ar gerai gyja bambyte, kodėl verkia ir t.t. ir pan. …
Man jau geriau tokie rūpesčiai negu dabar kai spaudžia visus organus iš vidaus kai nežinai kada gims ir kai neina net sedėt normaliai ir pan
Ilona P parašė:
Sveikos mano terminas irgi 21d. Laukiu nesulaukiu. Si ryta pastebejau kitokiu nei paprastai isskyru. Kazkos kakavines spalvos drebuciu gumuliukas. gal tai buvo tas …
šešta,
kas dar?
Meškutėklp parašė:
Aciu mamytes uz sveikinimussake mazius gerai jaucias ir atiduos ji man i palata
![]()
![]()
![]()
Visdelto neduoda mazylio pasimt prie saves
maitina ji ten misinuku, as vis ateinu pagal ta grafikiuka, bet neima jis mano kruties nors tu ka...
taip noriu pati maitint.. greciau isleistu mus is ten, galeciau glaust maziuka visa laika, gal ismoktu paimt ta mano "plokscia" kaip sake sesele kruti.. o gal tokiu atveju pientraukis pazadintu pienuko gamyba pas mane? kaip ta speneli istraukt? man jau panika prasideda
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai