medvezonak parašė:
8800g 67cm ir mazai judam, labai tingim pagal nuotaika...ji greiciau atsises nei apsivers nuo pilvo ant nugaros...![]()
Maniske sveria 6.800 bet irgi nuo pilvo ant nugaros neapsivercia
bet as delto nesuku galvos
medvezonak parašė:
8800g 67cm ir mazai judam, labai tingim pagal nuotaika...ji greiciau atsises nei apsivers nuo pilvo ant nugaros...![]()
Maniske sveria 6.800 bet irgi nuo pilvo ant nugaros neapsivercia
bet as delto nesuku galvos
nerigute123 parašė:
tikrai nervina kai aiskina ir kai lygina.
Man labiausiai patiko kai dar buvo pora savaiciu o sutikti zmones pazistami klausi…
Aš ir to sukramtymo o paskui išspjovimo vaikui į šaukšą nesuprantu
nebent karo metas, tada kita kalba
nerigute123 parašė:
tikrai nervina kai aiskina ir kai lygina.
Man labiausiai patiko kai dar buvo pora savaiciu o sutikti zmones pazistami klausi…
Aisku kiekviena mama dziaugiasi savo vaikucio pasiekimais, bet kai pradeda lygint tai tikrai nervuoja. Uztenka man anytos, ateina ir sako, kam as kankinu save ir vaika, kai verdu darzoviene...tipo kankinu vaika, kad valgo labai mazai, maza to maitinimas ilgai uztrunka, kartais ir paverkia ir pasijuokia ir vel valgo...anyta siulo nusipirkt darzoviene parduotuveje, mat jos dukra taip pradejo primaitinima ir bedu nemate...sakau, ne aciu nueiti lengvesniu keliu visada spesiu, geriau pasikankinsiu ir tikiu, kad mazoji pripras ir valgys
juk jinai visiskai neatsisako, kazkiek valgo. Zodziu, jei buciau paklausius tokiu "patareju" nemaitinciau mp, nes atsimenu siule nesikankint ir pasiulyt misinuka
Jordana_27 parašė:
Aisku kiekviena mama dziaugiasi savo vaikucio pasiekimais, bet kai pradeda lygint tai tikrai nervuoja. Uztenka man anytos, ateina ir sako, kam as kankinu save ir va…
Juo labiau tą daržovienę nėr sunku ir padaryt, viens du ir yra
Niuta parašė:
O mes 5 su puse menesio sveriam 7.1 kg. (+450gr.)per dvi savaites.
Jau man darosi sunku ji nesioti, pasikalbam su vyru, jei jau man toki nediduka sun…
Bet gal jus auksti tevai? Nes as pvz tik 158 ir maniske tik 6.96kg svere... As ir jau dejuoju kad sunku kabai laukiu kol prades sedeti gal lengvuau bus
Jordana_27 parašė:
Aisku kiekviena mama dziaugiasi savo vaikucio pasiekimais, bet kai pradeda lygint tai tikrai nervuoja. Uztenka man anytos, ateina ir sako, kam as kankinu save ir va…
Kiek tas mazai?as vis suku sau galva ir ar nepermazai neperdaug duodu...kada mamytes ivedineti pusrycius?
aniutkaa parašė:
Maniske sveria 6.800 bet irgi nuo pilvo ant nugaros neapsiverciabet as delto nesuku galvos
o koks ugis?nes svoris musu panasus, bet mano daktare sake kad mazai
ferfela parašė:
Kiek tas mazai?as vis suku sau galva ir ar nepermazai neperdaug duodu...kada mamytes ivedineti pusrycius?
kai pradedi ivedinet viena maitinima, patariama po kokio menesio ivedinet kita
as siai dienai maitinu pietum darzovemis, kai sukaks puse metu pradesiu ivedinet pusrycius
ferfela parašė:
Na kiek teko dometis tai 5-6 men turi suvalgyti apie 150 g, bet irgi tie skaiciai...juolab, kad mes tik 2 sav kaip ragaujam...tai nelabai as jais ir pasitikiu. Antra maitinima zadu ivesti 6 men. O kaip del vaisiniu tyreliu? Kada zadat duot? Mums truputi kieteja viduriai, galvoju gal slyvu tyreles pasiulyti?
Jordana_27 parašė:
aha jei as buciau klausius patareju irgi mp buciau nemaitinus nes kai pirma men kudikis kabejo 24 vak ant kruties tai sunerimau nes nezinojau kad taip gali buti, prisigalvojau kad vaikui skrsndi sugadinsiu ir pan. bet vistiek duodavau nes ligoninej liepe duot kiek nori o jis norejo istisa para. tada tokie patarrjai kur kudiki auginti pasikliove laikrodzio ziniomis, nes mat tik laikrodis zino kiek ir kada vaikas valgyt nori, pasiule nusitraukti pieno ir pazieti kiek jo turiu, bet as zinojau kad nepritrauksiu nes net bandant paspausti pienas nebego. taigi vaikas priaugo normaliai su laiku atsirado ir grafikelus kuridiktuoja vaikas. nrseniai prireike pas dantiste, kudiki palikau su savo mama, bet kad bitu ramiau sakiau nutrauksiu nord kiek pienuko kad jei kas o as vistiek stengsiuos kuo greiciau grizti. taigi traukiau pienuka ir per val rankomis nutraukiau tik 50ml. taigi jei buciau klausius patareju tai buciau issigandus kad neturiu pieno ir buciau pradejus maitinti misinuku. tai aciu dievui kad suteike kantrybes ir pasitikejomo savimi.
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai