OlgaVan parašė:
Gal kas jau krikštyjo savo kleckus? Kaip viskas buvo. Fotografai video restoranai. Kaip pasipuošėte, kaip viskas praėjo? Papasakote![]()
Planuojame geguzes 16d.
OlgaVan parašė:
Gal kas jau krikštyjo savo kleckus? Kaip viskas buvo. Fotografai video restoranai. Kaip pasipuošėte, kaip viskas praėjo? Papasakote![]()
Planuojame geguzes 16d.
agniela parašė:
mes geguzes 16 krikstysimbus fotografas,bet namie darysiu
as ir tikiuosi,kad oras pasiseks
![]()
Ir mes geguzes 16d.
agniela parašė:
mes geguzes 16 krikstysimbus fotografas,bet namie darysiu
as ir tikiuosi,kad oras pasiseks
![]()
o mes geguzes 15d krikstysim..
kazkaip graziai man ta darta atrodo 2015-05-15
pasakiau krikstotevams apie data, jie net nedvejodami sutiko kad ir penktadienis..
OlgaVan parašė:
Mes geguzes 9 d. krikstysime. Video nebus, bus profesionali fotografe. Planuojame apie 20 zmoniu (patys artimiausi), po baznycios grisime i savo namus, kur ir svesime. Maista uzsisakeme is kavines, kad patiems nereiketu vargti. Suknele jau beveik nunere mano mama. Daugiau nelabai ko ir planuojame, nes musu seimos bendras sprendimas buvo, jok krikstynoms nereikia keliu dienu baliaus su 60 zmoniu
tikimes, kad visa svente bus grazi, o ir oru graziu noretusi
Camel parašė:
kaip as jums pavydziumusu gyd atsisake ateiti pas karsciuojancia mano dukryte,priezastis neva turi daug darbo ir po darbo daug reikalu turinti,o gyvenam pr…
mums irgi buvo obstrukcinis bronchitas tai dabar jei sukosti man jau panika
vamva parašė:
zadejau ideti foto kaip atrodo gultukas i dusa ta va toks![]()
Kokios matytos plyteles
Dauguma gegužės mėn dauguma
mes irgi gegužės, tik 9 D, pergalės diena.
O gera idėja užsakyti į namus maistą, nes aš iškart vyrui pasakiau kad prie plytos nestovėsiu. Bet ir puse svečiu lieka pas mus nakvoti, tai jeigu į restoraną eiti, visvien tęsinys bus namuose, o prie tuščio stalo irgi nepasodinsi...
OlgaVan parašė:
Dauguma gegužės mėn daugumames irgi gegužės, tik 9 D, pergalės diena.
O gera idėja užsakyti į namus maistą, nes aš iškart vyrui pasakiau kad prie plytos…
kai pirmojo krikstynos buvo mes uzsisakem maista.. atsivezem patys buvo 18 zmoniu ir ka.. visvien laksciau beveik pastoviai. Tai gert jau nera, tai kazko kazkam truksta tai dar kazkas nu ir laksciau. Paskui viska sutvarkyk.. gerai kad bent indaplove yra o tai visai butu
Si karta pasakiau uzteks noriu kad ir aplink mane sokinetu
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai