Porcelaina parašė:
Man istisai temperatura 37,4 tikiuos nieko blogo
Nestumo metu normalu, kad temperatura laikosi virs 37
Jei nera kitu persalimo pozymiu, tai viskas ok.
Porcelaina parašė:
Nestumo metu normalu, kad temperatura laikosi virs 37
Jei nera kitu persalimo pozymiu, tai viskas ok.
Porcelaina parašė:
Jei kitų ligis simptomų nėra, tikrai nieko blogo
vitaa9 parašė:
Aš taip pat neįsivaizduoju kokius vaistus nuo skausmo gert nėštumo metu , nes pas mane problemos su nugara ir dažna migrenos problema , jeigu nuo galvos neisgeriu l…
Ką tik uždaroje gruodinukų temoje kaip tik buvo įmesta nuoroda apie vaistus. Aš su telefonu negaliu nukopint, bet gal kas prie kompo esat galit ir šitoj temoj paskelbt? Nes kuo toliau tuo labiau visims reikės
www.manosveikata.lt/lt/temos/nestumas-ir-naujagimis/kokie-vaistai-pavojingi-nesciosioms
Ne prie kompo bet ikeliu
Porcelaina parašė:
Man irgi nekrenta.. bet man ir gerkle ir va ausis skauda.. tepu kiskio taukais, jau gereja. O jums kokiu kitu simptomu nera?
saaa parašė:
Man irgi nekrenta.. bet man ir gerkle ir va ausis skauda.. tepu kiskio taukais, jau gereja. O jums kokiu kitu simptomu nera?
Visiskai nera, tik nuovargis didziulis ir jaucias jog pakilus temperatura
Porcelaina parašė:
Visiskai nera, tik nuovargis didziulis ir jaucias jog pakilus temperatura![]()
Tai manau tikrai nepergyvenkit, viskas bus gerai;)
Agnieska09 parašė:
Gerai butu ,kad padetu...as turiu smegenu aneurizma....kuris laikas viskas buvo gerai...o va dabar vel turbut jinai progresuoja...labai bijau...nebegaliu![]()
Man viena diena irgi buvo baisus galvos skausmas, ir anskciau tokiam skausmui malsinti gerdavau minimum dvi ibumetino tabletes. Sikart, kai skaudejo, isgeriau stiprios zalios arbatos puoda, per pietus lauke prasiejau, ir net pati nustebau, kaip praejo skausmas. Zinoma, galbut pas jus jis jau zymiai stipresnis, bet dalinuosi savo patirtimi
Planuojanti4 parašė:
Man viena diena irgi buvo baisus galvos skausmas, ir anskciau tokiam skausmui malsinti gerdavau minimum dvi ibumetino tabletes. Sikart, kai skaudejo, isgeriau stipr…
Isejau ir as i kiema,pasidariau arbatos pasedejau terasoj,dar ledu isitraukiau nieko ....iki vaistines negaliu nueit per toli...lauksiu vyro tikiuos vaistinej patrs ka gert...paracetamolis nepadejo...
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai