aTiDeee parašė:
O mano berniukas bus Neitas.:)) Vyrui labai patinka sitas vardas.:))
Jei butu mano valia, butu Herkus.:))
Grazus labai vardas
Mes tai pirmaji pavadinom Aryanu, o dabar laukiam mergytes ir pavadinsim Ilaja
aTiDeee parašė:
O mano berniukas bus Neitas.:)) Vyrui labai patinka sitas vardas.:))
Jei butu mano valia, butu Herkus.:))
Grazus labai vardas
Mes tai pirmaji pavadinom Aryanu, o dabar laukiam mergytes ir pavadinsim Ilaja
Tinulia parašė:
Virginijajab jei nepaslaptis kaip tau sekasi su GD? Ka gydytojai apie gimdyma kalba? Man tenka leistis insulina, tai pries keles dienas buvau pas gine man 34 s…
Laba! Kaip tik, ka tik grizau is scano ir konsultacijos. Man neleido insulino, bet laikiausi tikrai grieztos dietos, kartais nezinodavau, ka ir bevalgyti, viskas taip jau atsibodo. Pries 3,5 sav rode, kad vaikiukas truputi per didelis, o siandien man kaip tik 37 sav, ir mano mazyle sveria 3052g. Daktarai labai isgyre, kad pati sugebejau suvaldyti cukru. Pagal ju plana jie isaukines gimdyma rugpjucio 31 d, nors jau buvo linke palikti savieigai, kadangi viskas gerai.
Mano vienai pazistamai, su tokia pacia problema, bet ji leidosi insulina, tai isaukinejo gimdyma 37 sav, nes jos sunelis jau atitiko 40 sav.
O ka jusu daktare sako? Koki gimdymo plana jums siulo?
Mamonas parašė:
Nes mama man rėkia per petį, kad kam tas lagaminas, kaip į kokį kurortą važiuoti, geriau pora tašių. Bet kad dvi tašes tystis paskui save nėra taip patogu kaip vien…
Susidek viska i viena
Juk geriau zinai ko tau reikes. Svarbiausia nepadauginti. As pvz sampunus ir duso zeles isipyliau i tuos kelioninius buteliukus ir vietos jau susitaupe
Pampersu isidejau ir ne 50 vaikui. Mineralinio ne 1.5 l ,,bambali,, ,o 3 buteliukus. Taip viskas ir susispaude
Debesytis parašė:
Susidek viska i vienaJuk geriau zinai ko tau reikes. Svarbiausia nepadauginti. As pvz sampunus ir duso zeles isipyliau i tuos kelioninius buteliukus ir vietos j…
sauniai sumastei ;)
inguse86 parašė:
Merginos, help.
turiu as ji. bet man islenda ir vel sulenda. tik bijau kad nepradedu skaudet ir kraujuot. kiek zinau lt jei esi nusipirkt Mastu tepala jis nekenkia nestumo metu visai.
inguse86 parašė:
Merginos, help.
As tai mintu slyvom kaip uzsivedus,daug daug sulciu,vandens geriu.. Magni geriu,kad koju netrauktu,bet sake daktare,kad it hemarojui tvarkyt padeda jis
Tai kolkas pakieteje viduriai,bet Jau ne taip kaip buvo pries kelias sav..
virginijab parašė:
Laba! Kaip tik, ka tik grizau is scano ir konsultacijos. Man neleido insulino, bet laikiausi tikrai grieztos dietos, kartais nezinodavau, ka ir bevalgyti, viskas ta…
Nu saunuole dziugu lb kad viskas gerai
pas mane dieninei visi geri cukrai tik ryte nevalgius neina numust iki normos tai teko insuliba leistis. Antradieni vaziuoju i santariskes ten su kita gibe spresim apie gimdyma, o maniske isvis kalbejo lauk saremiu tada su greituke i kauna vesim. Tai as sakiau kad taip nerizikuosiu nes nespesiu iki to kauno davaziuot.
po vizito pasidalinsiu ingo ;)
Zvaigzdutee parašė:
nesuprantutai ko ten but jei neidomu
![]()
As tiesiog gal nelinkus dakintis info apie balius, dienos eiga ir t.t. su kitais zmonem. Tiesiog grupe apie nestuma tai ir atsiringdavau kas man aktualu tuo klausimu. O pasirodo nesidalini dienos veikla meta lauk, nu bet yra kaip yra tebunie
Tinulia parašė:
As tiesiog gal nelinkus dakintis info apie balius, dienos eiga ir t.t. su kitais zmonem. Tiesiog grupe apie nestuma tai ir atsiringdavau kas man aktualu tuo klausi…
Man tas pats pora kartu išmetė.net nesupratau kad išmesta. Nes mat nieko nerasiau o tik skaityti jau negalima.paklausiau kodel taip vyksta atsake kad ten renkaai tik bendraujancios. Eina jos..be to ten prirasyta tiek daug kqd met nebutu kada skaityt.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai