Miglen parašė:
Mes gimdėm irgi VGN.
Ėmėm privačią šeimyninę palatą, vyras visad kartu buvo, tik valgyt atveždavo, nes …
kiek mokejot uz atskira palata ?
Miglen parašė:
Mes gimdėm irgi VGN.
Ėmėm privačią šeimyninę palatą, vyras visad kartu buvo, tik valgyt atveždavo, nes …
-Mamute- parašė:
Ar kaune gimdet?
Taip kaune, kauno klinikose.
Laime3 parašė:
Yra VGN puslapy kainos. Mes ėmėm brangiausią, t.y. su papildoma lova tėčiui + asmeninis wc su dušu. Vyras mokėjo, bet mačiau kvituką, kad buvo apie 66€. Čia trim parom, tai para turėtų būti kiek virš 22 €
Miglen parašė:
Yra VGN puslapy kainos. Mes ėmėm brangiausią, t.y. su papildoma lova tėčiui + asmeninis wc su dušu. Vyras mokėjo, bet mačiau kvituką, kad buvo apie 66€. Čia trim pa…
Tai štai Santaruose beveik tiek už vieną parą sumokėtum,manau,VGN kainos yra normos ribose,padorios,bet jau Santaruose..patyliu.
O man atskira palata svarbu.
Na,iš kitos pusės tikriausiai komfortas nepalyginamas,tačiau man reikia tik to,kad būti vienai ir ramiai.Praeitą gimdymą vieną parą buvau su tokia lenkaite,tai svečiai svečiai svečiai,nuolat pas ją.Draugė nuo pat ryto sėdėjo,sako,vyrui kažkaip nepatinka ligoninės,aš norėjau viena gimdyti.Kiekvieno pasirinkimas,bet minios kitos gimdyvės svečių aš nenorėčiau
kibirėlis parašė:
Tai štai Santaruose beveik tiek už vieną parą sumokėtum,manau,VGN kainos yra normos ribose,padorios,bet jau Santaruose..patyliu.![]()
O man atskira palata …
as irgi jau gydytojai pasakiau kad noriu atskiros palatos.
As buvau parašė:
Labas mamytesnoriu,kad papasakotumet kaip jautetes ta diena kai vaziavot gimdyti ar viskas greit prasidejo ar ryte paskaudejo poto nurimo ir vakare pasireiske a…
Labukas,?nuvażiavau ryte apie 6val.nes pasirodė rudo kraujo ir paskaudėjo ,kol nuvažiavau praėjo,buvo 2cm atsidarymas visi skausmai dingo,apžiūrėjo,pasakė kad pradžia ira ir bet kada gali vėl užeiti sąrėmiai.tai visą dieną nieko,prasidėjo naktį apie pirmą sąrėmiai ir tada 6.27val.gimėm šiandien??3680kg. 54 cm Emiliukas,pats gimdymas tai stebuklas,5-6stūmimai ir viskas, truputį iplyšo bet du siūliukai tik tai sėdŽiu be problemų ??kai uždeda stebukliukus ant krūtinės viskas dingsta atrodo????
lauragrazke parašė:
Labukas,?nuvażiavau ryte apie 6val.nes pasirodė rudo kraujo ir paskaudėjo ,kol nuvažiavau praėjo,buvo 2cm atsidarymas visi skausmai dingo,apžiūrėjo,pasakė kad pradž…
Sveikinu
ramiu nakteliu
Gruodinuku mamytes kaip daznai keiciat pampersa? Kiek ju sunaudojat? As siandien nespeju ju keist, tik pakeiciu ir pliurpteli. Ir pries maitinima ir po buna pilnas. Jau ant vystymo lentos ir pasisiot ir pakakot spejo. Truputi paraudes uzpakaliukas taip nesinori, kad susustu.
Nendre1 parašė:
Gruodinuku mamytes kaip daznai keiciat pampersa? Kiek ju sunaudojat? As siandien nespeju ju keist, tik pakeiciu ir pliurpteli. Ir pries maitinima ir po buna pilnas.…
?♀️? man ir idomu kiek iseina tu pamoersu pirma menesi..
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai