granta parašė:
Bet jos yra nuo skausmo po kirpimu, siuvimu ir tt, bet hemorojaus negydo juk.
Taip, bet sakė naudot jas ir dar tepalą nusipirkt posterisan, tai tepalą nusipirkau, bet taip ir neprireikė, susitvarkė savaime
granta parašė:
Bet jos yra nuo skausmo po kirpimu, siuvimu ir tt, bet hemorojaus negydo juk.
Taip, bet sakė naudot jas ir dar tepalą nusipirkt posterisan, tai tepalą nusipirkau, bet taip ir neprireikė, susitvarkė savaime
Merge parašė:
Bet kaip suprantu jis receptinis,taip?reikia kažko skubiai,pas gydytoją greituoju būdu nepateksiu,o jau galiu kaukt iš skausmo..
Doloproct tepalą pardavė be recepto
Man padėjo: Doloroct + Mastu žvakutės.
Merge parašė:
Mamytes, kokias žvakutes naudojote nuo "draugo" hemorojaus?![]()
Presto gel man nuime skausma po vieno pasitepimo.. toks kaip saldo jis, visai nieko man
Mamos, turiu klausimeli, kaip daznai vaikiukams keiciat pampius? Musu mazius visus reikalus daro daznai ir gausiai, tai as praktiskai po valandos jo buvimo svieziam pampyje zinau, kad jis tikrai nebe sviezias ir sirdis ne vietoj, kol nenuprausiu ir nepakeisiu vel nauju
O gal yra net pasisventusiu su merliniais vystyklais auginanciu?
Annabelle parašė:
Mamos, turiu klausimeli, kaip daznai vaikiukams keiciat pampius? Musu mazius visus reikalus daro daznai ir gausiai, tai as praktiskai po valandos jo buvimo svieziam…
Per dieną pakeičiu kokius 8-12, nuo dienos priklauso ir kartais per anksti uždedu, nes tik uždedu ir prikakoja 🙈😂 kai prikakina - keičiu iškart, kai siusioja - ne
jurmarta parašė:
Pas mane stebuklai dedas-mano naktinė plaštakė leido šiąnakt pamiegot mamai 5 valandas!...
900g bet priauga ir maziau ir daugiau ir nieko cia blogo labai, nebent svoris visai mazai auga ir nesisioja nekakoja..
ivaauk parašė:
Per dieną pakeičiu kokius 8-12, nuo dienos priklauso ir kartais per anksti uždedu, nes tik uždedu ir prikakoja 🙈😂 kai prikakina - keičiu iškart, kai siusioja - ne…
Aha, mes panasiai tada, tik arciau tos virsutines ribos
jau visokiu kurjozu apturejom, nekalbant apie kelis kartus kaip is brandspoito apsiusiota vyra keiciant pampi, sugebejo net ir ant maikes ir i ranka jam prikakoti to pacio proceso metu
ilgai dar atsiminsiu kaip isteriskai zvengdami lekem abu i vonia, vyras su kakojanciu vaiku ant ranku, as laikau vyro maike samteliu po uzpakaliuku, is musu triju tik mazius ir buvo ramus
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai